Visitmikkeli logo


Mikkelin matkailuneuvonta
Maaherrankatu 22
50100 Mikkeli
Puh. 044 794 5669
matkailu@mikkeli.fi

Henkilöstö

Maisa Häkkinen, matkailujohtaja
Puh. 044 794 2219

Päivi Sysmäläinen, VisitMikkeli
markkinointi- ja tapahtumakoordinaattori
Puh. 0440 361 602

Tuula Pihkala, vapaa-ajan asuminen hanke
Puh. 0440 361 603

Marko Riabkov, VisitSaimaa - Lakeland Finland 
Puh. 044 794 5004

Minna Gurney, VisitSaimaa - Lakeland Finland
Puh. 044 359 8655

Johanna Ripatti, projektiassistentti
Puh. 044 719 0568

Anne Inkeroinen, matkailuneuvonta
Puh. 044 794 5669

Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@mikseimikkeli.fi

Tietoa sivustosta

Visitmikkeli.fi -sivusto on Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy:n ja Mikkelin seudun matkailupalvelu ry:n (MSM ry:n) julkaisema ja ylläpitämä matkailusivusto. Yhdistyksen tarkoitus on ylläpitää ja kehittää Mikkelin seudun vetovoimaisuutta sekä tehdä aluetta tunnetuksi matkailukohteena. Yhdistykseen kuuluivat jäseninä vuonna 2016 Mikkelin seudun seitsemän (7) kuntaa ja noin 165 yritysjäsentä. Yhdistys toimii Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mikkelin, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan alueilla.

Tiedot sivustolla perustuvat pääosin toimijoiden ja tapahtumatuottajien itse antamiin materiaaleihin. Mikäli havaitset virheitä sivustolla, ole hyvä ja ilmoita näistä Mikkelin matkailuneuvontaan puhelimitse 044 794 5669 tai matkailu@mikkeli.fi. Korjaamme virheet mahdollisimman pian.

Sivustolla esitetyt tarjoukset ja tapahtumatiedot perustuvat kunnilta ja jäsentoimijoilta saatuihin tietoihin. Mikkelin seudun matkailupalvelu ry toimii tiedon välittäjänä, eikä myy sivustolla olevia tuotteita tai tarjouksia itse.

Sivustolla esitetyt Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy:n toimesta myytävät paketit ovat esimerkkejä. Tarkista aina saatavuus myynnistämme tai Mikkelin matkailuneuvonnasta.

Rekisteriseloste 

Tämä on Henkilötietolain (523/99) 10 § mukainen rekisteriseloste. Selosteen laatimispäivä on 22.12.2014.

1. Rekisterinpitäjä

Mikkelin seudun matkailupalvelu ry
co. Mikkelin matkailuneuvonta
Maaherrankatu 22, 50100 Mikkeli

Rekisterinpitäjän yhteyshenkilö:
Päivi Sysmäläinen
paivi.sysmalainen(at)mikseimikkeli.fi

2. Rekisterin nimi

Mikkelin seudun matkailupalvelu ry:n postituslista

3. Rekisterin käyttötarkoitus

Mikkelin seudun matkailukohteita, tarjouksia ja tapahtumia koskeva tiedottaminen, markkinointi ja mainonta sähköpostitse, SMS-viesteillä sekä postitse.

4. Rekisterin tietosisältö

Nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero, lähiosoite, postinumero, postitoimipaikka, titteli ja yritys/yhteisö.

5. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteritieto kerätään ja päivitetään niistä luonnollisista ja oikeudellisista henkilöistä, jotka ovat antaneet suostumuksensa tiedottamiseen, markkinointiin tai mainontaan kirjallisesti messuilla tai tapahtumissa sekä sähköisesti visitmikkeli.fi -internetsivujen kautta.

6. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Mikkelin seudun matkailupalvelu ry ei luovuta rekisterin tietoja ulkopuolisille.

7. Rekisterin suojauksen periaatteet

Mikkelin seudun matkailupalvelu ry säilyttää rekisterin asianmukaisesti salatussa, käyttäjätunnuksella ja salasanalla varmistetussa ympäristössä. Ympäristöön on käyttöoikeus vain yhdistyksen puolesta toimivilla nimetyillä henkilöillä.

8. Rekisteritietojen tarkistaminen

Henkilöllä on oikeus tarkastaa häntä koskevat rekisteritiedot henkilötietolain 26 § mukaisesti arkipäivisin klo 9.00 - 17.00 välisenä aikana. Henkilö voi myös pyytää korjaamaan häntä koskevia tietoja tai lisäämään hänet postituksen estolistalle ottamalla yhteyttä rekisterin yllämainittuihin ylläpitäjiin tai uutiskirjeessä olevan linkin kautta.

MSM ry Jäsenyys

Voit lukea Mikkelin seudun matkailupalvelu ry:n säännöt 1.1.2016 alkaen kokonaisuudessaan tästä.

Kukin yhdistyksen jäsen saa liittymisensä yhteydessä tunnukset Visitmikkeli Tietovarasto -palveluun. Tietovarasto on yhteydessä mm. visitmikkeli.fi -internetsivuihin, visitsaimaa.fi -internetsivuihin sekä muihin käytössämme oleviin markkinointiratkaisuihin.

Voit päivittää yrityksesi tiedot, tarjoukset, tapahtumat ja tuotteet suoraan tietovaraston kautta yhdellä kertaa kaikkiin sähköisiin kanaviin.

Tietovarastosta voit tarkistaa myös yrityksellesi tehdyt toimenpiteet sekä lukea kaikki ulkomaiset mediaosumat, jotka on tuotettu alueelle kehittämishankkein tai perustoiminnan puitteissa.

Vuotuisesti painettavat Mikkelin Seutu -esitteet tuotetaan niin, että kullekin jäsenyritykselle lähetetään sähköpostikysely tietojen päivityksestä. Mikäli kyselyyn ei ole vastattu annetussa määräajassa, käytetään tietovarastossa olevia tietoja uusien esitteiden pohjatietoina.

Mikkelin seudun matkailupalvelu ry:n jäsenmaksut on porrastettu yrityksen vakituisen henkilöstön määrän mukaan seuraavasti:

Yksityishenkilö 100 €/vuosi + alv
0-2 henkilöä 270 €/vuosi + alv
3-5 henkilöä 370 €/vuosi + alv
6-10 henkilöä 470 €/vuosi + alv
11-25 henkilöä 670 €/vuosi + alv
26-100 henkilöä 970 €/vuosi + alv
101- henkilöä 1 370 €/vuosi + alv

Jäsenetuina tarjoamme seuraavat edut:

Katso esite jäseneduista

Haluaisitko jäseneksi?

Mikkelin seudun matkailupalvelu ry:n jäseneksi voi liittyä jäsenkuntien alueella matkailua palvelevaa toimintaa tuottava luonnollinen henkilö, yhdistys tai yritys.

Liittyminen tapahtuu seuraavasti:
(1) Täytä jäsenkaavake (linkki alempana). Lähetä tai tuo kaavake Mikkelin matkailuneuvontaan.

(2) Hakemuksesi käsitellään seuraavassa hallituksen kokouksessa.

(3) Hyväksymisen jälkeen maksamalla yhdistyksen jäsenmaksun olet oikeutettu yhdistyksen jäsenilleen tarjoamaan näkyvyyteen.

Jäsenmaksun suuruus on porrastettu ja riippuu toimijan vakituisen henkilöstön määrästä.

Tulosta hakulomake tästä