Tietoa Visitmikkeli.fi sivustosta

Visitmikkeli.fi -sivusto on Mikkelin seudun matkailupalvelu ry:n (MSM ry:n) julkaisema ja ylläpitämä matkailusivusto. Yhdistyksen tarkoitus on ylläpitää ja kehittää Mikkelin seudun vetovoimaisuutta sekä tehdä aluetta tunnetuksi matkailukohteena. Yhdistykseen kuuluivat jäseninä vuonna 2015 Mikkelin seudun seitsemän (7) kuntaa ja noin 160 yritysjäsentä. Yhdistys toimii Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mikkelin, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan alueilla.

Tiedot sivustolla perustuvat pääosin toimijoiden ja tapahtumatuottajien itse antamiin materiaaleihin. Mikäli havaitset virheitä sivustolla, ole hyvä ja ilmoita näistä Mikkelin matkailuneuvontaan puhelimitse 044 794 5669 tai matkailu@mikkeli.fi. Korjaamme virheet mahdollisimman pian.

Sivustolla esitetyt tarjoukset ja tapahtumatiedot perustuvat toimijoilta saatuihin tietoihin. Mikkelin seudun matkailupalvelu ry toimii tiedon välittäjänä, eikä myy sivustolla olevia tuotteita tai tarjouksia itse.

Rekisteriseloste 

Tämä on Henkilötietolain (523/99) 10 § mukainen rekisteriseloste. Selosteen laatimispäivä on 22.12.2014.

1. Rekisterinpitäjä

Mikkelin seudun matkailupalvelu ry
co. Mikkelin matkailuneuvonta
Savilahdenkatu 8, 50100 Mikkeli

Rekisterinpitäjän yhteyshenkilö:
Taija Penttilä
taija.penttila(at)miset.fi

2. Rekisterin nimi

Mikkelin seudun matkailupalvelu ry:n postituslista

3. Rekisterin käyttötarkoitus

Mikkelin seudun matkailukohteita, tarjouksia ja tapahtumia koskeva tiedottaminen, markkinointi ja mainonta sähköpostitse, SMS-viesteillä sekä postitse.

4. Rekisterin tietosisältö

Nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero, lähiosoite, postinumero, postitoimipaikka, titteli ja yritys/yhteisö.

5. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteritieto kerätään ja päivitetään niistä luonnollisista ja oikeudellisista henkilöistä, jotka ovat antaneet suostumuksensa tiedottamiseen, markkinointiin tai mainontaan kirjallisesti messuilla tai tapahtumissa sekä sähköisesti visitmikkeli.fi -internetsivujen kautta.

6. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Mikkelin seudun matkailupalvelu ry ei luovuta rekisterin tietoja ulkopuolisille.

7. Rekisterin suojauksen periaatteet

Mikkelin seudun matkailupalvelu ry säilyttää rekisterin asianmukaisesti salatussa, käyttäjätunnuksella ja salasanalla varmistetussa ympäristössä. Ympäristöön on käyttöoikeus vain yhdistyksen puolesta toimivilla nimetyillä henkilöillä.

8. Rekisteritietojen tarkistaminen

Henkilöllä on oikeus tarkastaa häntä koskevat rekisteritiedot henkilötietolain 26 § mukaisesti arkipäivisin klo 9.00 - 17.00 välisenä aikana. Henkilö voi myös pyytää korjaamaan häntä koskevia tietoja tai lisäämään hänet postituksen estolistalle ottamalla yhteyttä rekisterin yllämainittuihin ylläpitäjiin tai uutiskirjeessä olevan linkin kautta.

Haluaisitko jäseneksi?

Mikkelin seudun matkailupalvelu ry:n jäseneksi voi liittyä jäsenkuntien alueella matkailua palvelevaa toimintaa tuottava luonnollinen henkilö, yhdistys tai yritys.

Liittyminen tapahtuu seuraavasti:
(1) Täytä jäsenkaavake. Lähetä tai tuo kaavake Mikkelin matkailuneuvontaan.

(2) Hakemuksesi käsitellään seuraavassa hallituksen kokouksessa.

(3) Hyväksymisen jälkeen maksamalla yhdistyksen jäsenmaksun olet oikeutettu yhdistyksen jäsenilleen tarjoamaan näkyvyyteen.

Jäsenmaksun suuruus on porrastettu ja riippuu toimijan vakituisen henkilöstön määrästä.

Jäsenetuina tarjoamme seuraavat edut:
(1) Näkyvyyden Visitmikkeli.fi -sivuilla kaikissa kieliversioissa. Saat myös mahdollisuuden itse lisätä sivustolle omia tapahtumiasi ja tarjouksiasi, jotka julkaistaan automaattisesti yrityksesi toimialan yhteydessä.

(2) Yrityksesi tiedot vuosittain painettaviin Mikkelin Seutu -esitteisiin. Vuoden 2015 esittet tuotamme esitteet Suomeksi, Englanniksi ja Venäjäksi sekä karsittuna versiona Saksaksi. Esitteiden materiaali kerätään yrityksistä aina edellisenä vuonna loka-marraskuussa ja esitteet julkaistaan heti tammikuussa. Esitteiden painosmäärät ovat yhteensä noin 60.000 kappaletta.

(3) Mahdollisuuden osallistua yhdistyksen yhteisiin markkinointikampanjoihin. Kampanjat suunnitellaan aina erikseen ja osallistuminen on yrityksellenne lisämaksullista, mutta vapaaehtoista. Voitte täten poimia itsellenne hyödyllisimmät kampanjamediat.

» Region Mikkeli Tourist-Information

Maaherrankatu 22, 50100 Mikkeli
+358 (0)44 794 5669 • matkailu@mikkeli.fi
Wir sprechen Englisch, Schwedisch und Finnisch.