+358 44 794 5669 matkailu@mikkeli.fi

Mikkelin seudun matkailu ry:n toiminnanjohtaja

Tule matkailun kippariksi Saimaan sydämeen!

Mikkelin seudun matkailu ry:n toiminnanjohtaja

Mikkelin Seudun Matkailupalvelu ry (MSM ry) on Mikkelin seudulla – Mikkelissä, Hirvensalmella, Juvalla, Kangasniemellä, Mäntyharjulla, Pertunmaalla ja Puumalassa – toimiva matkailun alueorganisaatio. MSM ry markkinoi Mikkelin seutua matkailualueena (VisitMikkeli), tiedottaa alueen matkailupalveluista, edistää matkailuelinkeinon kehittymistä ja yhteistyötä sekä vahvistaa seudun vetovoimaa. Yhdistyksessämme on noin 140 yritystä jäsenenä.

Tule toiminnanjohtajaksi ja Mikkelin seudun matkailun kippariksi Saimaan sydämeen

Haemme MSM ry:n toiminnanjohtajaksi rohkeaa, värikästä ja ulospäin suuntautunutta matkailun kehittäjäpersoonaa, joka ohjaa seudun matkailua suunnitelmallisesti ja määrätietoisesti kohti tavoitteita.

Tehtäväsi on olla matkailuyrittäjien äänitorvi, luoda laajaa näkyvyyttä ja houkuttelevuutta alueellemme sekä kotimaassa että kansainvälisesti ja edistää seudun matkailuyritysten menestystä. Teet työtä yhdessä yli 140 matkailuyrityksen kanssa, jalkaudut yritysten pariin, kuuntelet heidän tarpeitaan sekä organisoit työpajoja matkailuliiketoiminnan edistämiseksi ja kehittämiseksi. Teet tiivistä yhteistyötä ja luot vahvoja suhteita myös Mikkelin kehitysyhtiö Miksein ja kuntaorganisaatioiden kanssa sekä kansainvälisten matkailutoimijoiden suuntaan. 

Oletko juuri sinä etsimämme henkilö?

Jos sinulla on vahvaa osaamista matkailualalta, hankkeista, strategiatyöstä ja tavoitteiden läpiviennistä sekä yrittäjyydestä, saatat olla etsimämme henkilö. Osaat myös luoda pitkän tähtäimen tavoitteita matkailun kehittämiselle, hallita budjetointia ja toteuttaa toimenpiteitä niiden mukaisesti.  Olet lisäksi erinomainen verkostoituja ja johtaja, joka saa kaikki puhaltamaan yhteen hiileen. Tehtävässä tarvitaan lisäksi hyvää englannin kielen taitoa.

Hae toiminnanjohtajaksi ma 6.5.2024 mennessä

Jos tunnet kutsun ryhtyä toimeen ja viedä Mikkelin seudun matkailu kohti tavoitteita yhdessä yritysten ja muiden toimijoiden kanssa, tartu tilaisuuteen!

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostilla Anne Ossille (anne.ossi@kenkavero.fi) ma 6.5.2024 mennessä ja kerro, miksi juuri sinä olisit oikea henkilö johtamaan Mikkelin matkailua.


Lisätietoja tehtävästä antavat

Jouni Riihelä
Mikkelin Seudun Matkailupalvelu ry:n hallituksen puheenjohtaja
jouni.riihela@mikkeli.fi
044 794 2515

Anne Ossi
Mikkelin Seudun Matkailupalvelu ry:n hallituksen varapuheenjohtaja
anne.ossi@kenkavero.fi 
0440 162 210