+358 44 794 5669 matkailu@mikkeli.fi

TORSTAIN bussi-laivaretki Mikkelistä Puumalaan

TORSTAIN bussi-laivaretki Mikkelistä Puumalaan

Saimaa Hop On Hop Off

Torstain bussi-laivaretkemme Puumalaan ja Saimaalle starttaa tilausajobussilla Mikkelistä. Tämä retki toteutetaan 29.6.-17.8.2023 välisenä aikana. Kyytiin voit nousta joko Matkakeskukselta, torin tilausajopysäkiltä, Anttolasta tai Hurissalon tienhaarasta.

Ajamme Puumalaan bussilla Route 62 -matkailureittiä pitkin, läpi suomalaisen maaseudun ja järvimaisemien. Yksi reitin upeimmista paikoista on Lietveden maisematie, joka on yksi Suomen kuvatuimmista maisemista. Yli viisi kilometriä pitkä maisematie kiemurtelee läpi saarien, luotojen ja Saimaa UNESCO Global Geoparkin alueen.

Seuraavat kohteemme ovat Pistohiekka, Sahanlahti, Puumalan satama ja Liehtalanniemi. Liehtalanniemessä vieraillaan museotilalla, jossa pääset aikamatkalle 1900-luvun alkupuolen saaristolaiselämään ja viimeisen isännän maailmaan. Tilalla on lampaita ja kanoja, opastettu luontopolku ja puusee. Museotilalla vierailun sijaan, voit käydä kävelemässä opastetun luontopolun. Museotilalla vierailun jälkeen sinulla on mahdollisuus piipahtaa Hanhiniityssä ja/tai ravintola Niinipuussa.

Laivaan nousemme Okkolan rannan laiturista ja risteilemme Lintusalon, Pistohiekan ja Sahanlahden kautta Puumalan satamaan. Voit jäädä mihin tahansa kohteeseen ja hypätä myöhemmin paluubussin kyytiin.

Hintaan sisältyy:
* Meno-paluukuljetukset tilausajobussilla
* Laivamatka
* Matkanjohtaja mukana koko matkan ajan

Sammonkatu 12
50130 Mikkeli

+358 44 794 5669

matkailu@mikkeli.fi