+358 44 794 5669 matkailu@mikkeli.fi

Tanssipaketti Metsälinnaan

Tanssipaketti Metsälinnaan

Noin 300 vuotta vanha Tuukkalan tila tarjoaa laadukasta aitta- ja huonemajoitusta vain 25 kilometrin päässä Mikkelin keskustasta. Päärakennuksen huoneet ovat ilmastoituja ja soveltuvat 2-3 henkilön majoittumiseen. Kylpyhuone on hotellivieraiden jaettava.

Majoituspakettiin kuuluu sunnuntailippu suosittuun Metsälinnan lavatansseihin, jossa nautit suomalaisten kärkiartistien- ja bändien elävästä musiikista - vain kolmen kilometrin päässä Tuukkalan tilalta. Kesäsunnuntaisin pääset myös oppimaan tanssin saloja.

Majoituspaketin hintaan kuuluu pyörien vuokraus. Suosittelemme ennen tansseja hyppäämään pyörän selkään ja lähtemään tutustumaan kauniisiin maalaismaisemiin. Ehkä poljet Metsälinnaankin pyörällä ja tanssien jälkeen pulahdat viileään Saimaaseen.

Runsas aamiainen tarjoillaan alueen parhaista raaka-aineista, joista suurin osa on suoraan kotitilalta. Vastuullisuus on yrityksemme kulmakiviä, ja meillä onkin sekä STF-sertifikaatti että Green Key-sertifikaatti osoittamassa vastuullisuuden toteutumista yrityksessämme.

Tämä on yksi Päämajasi Saimaalla -tuotteista.

Tuukkalan tila B&B

Mäntyharjuntie 61
52300 Mikkeli

+358 50 527 8814

info@tuukkalantila.com