+358 44 794 5669 matkailu@mikkeli.fi

Saimaa Gastronomy viikonloppu Sahanlahdessa 29.9.-1.10., syksy 2023

Saimaa Gastronomy viikonloppu Sahanlahdessa 29.9.-1.10., syksy 2023

Saimaa Gastronomy viikonloppu Sahanlahdessa Puumalassa 29.9.-1.10.
Saimaa Gastronomy -viikonloppuna saamme vierailevan tähden Huurreoksan tilalta Mäntyharjulta. Joillekkin Juho on tuttu jo entuudestaan Sahanlahden keittiöstä. Viikonloppuna saat nauttia parhaasta lähiruuasta ja paikallisista raaka-aineista, joista kokkimme valmistavat mahtavia makuelämyksiä.

Viikonlopun ohjelma:
Ravintola Koskivahdissa nautimme Juho Huurreoksan valmistamaa illallista perjantaina klo 19, lauantaina klo 12-18 on tarjolla ravintola Koskivahdin Bistromenu ja avotuliravintola Pajapirtissä Juhon sadonkorjuu illallinen on katettuna klo 19.

Pe illallinen 49 €/hlö
La illallinen 49 €/hlö

Mikä on Saimaa Gastronomy?

Saimaa Gastronomy on neljän Saimaan seudun yrityksen yhteistyöverkosto. Kaikkia meitä yhdistää rakkaus Saimaata ja sen ainutlaatuista luontoa kohtaan. Kaikissa kohteissa arvostetaan paikallisia puhtaita lähiraaka-aineita, sekä pientuottajien tuotteita. Maittavat menut rakentuvat kausituotteiden ympärille ja pöytien antimet vaihtuvatkin vuodenaikojen mukaan.

Yhdessä Hotelli Punkaharjun, Tertin Kartanon, PihlasResortin ja TeaHouse of Wehmais:n kanssa muodostamme palkitun Saimaa Gastronomy -porukan. Yhdessä järjestämme ympäri vuoden teemoitettuja Saimaa Gastronomy -viikonloppuja. Tule kokemaan Suomen paras ruokamatkailutuote meille!

Saimaa Gastronomy-verkoston teemaviikonloput voittivat Suomen paras ruokamatkailutuote 2019 -palkinnon valtakunnallisessa ruokamatkailukilpailussa.

Tiedustelut: sales@sahanlahtiresort.fi tai 010 5083 500

Lihan ja kalan alkuperämaa Suomi.

Sahanlahti Resort

Lietvedentie 830
52200 Puumala

0407799896

sales@sahanlahtiresort.fi