Saimaa Gastronomy viikonloppu Sahanlahdessa Puumalassa 29.9.-1.10.
Saimaa Gastronomy -viikonloppuna saamme vierailevan tähden Huurreoksan tilalta Mäntyharjulta. Joillekkin Juho on tuttu jo entuudestaan Sahanlahden keittiöstä. Viikonloppuna saat nauttia parhaasta lähiruuasta ja paikallisista raaka-aineista, joista kokkimme valmistavat mahtavia makuelämyksiä.
Viikonlopun ohjelma:
Ravintola Koskivahdissa nautimme Juho Huurreoksan valmistamaa illallista perjantaina klo 19, lauantaina klo 12-18 on tarjolla ravintola Koskivahdin Bistromenu ja avotuliravintola Pajapirtissä Juhon sadonkorjuu illallinen on katettuna klo 19.
Pe illallinen 49 €/hlö
La illallinen 49 €/hlö
Mikä on Saimaa Gastronomy?
Saimaa Gastronomy on neljän Saimaan seudun yrityksen yhteistyöverkosto. Kaikkia meitä yhdistää rakkaus Saimaata ja sen ainutlaatuista luontoa kohtaan. Kaikissa kohteissa arvostetaan paikallisia puhtaita lähiraaka-aineita, sekä pientuottajien tuotteita. Maittavat menut rakentuvat kausituotteiden ympärille ja pöytien antimet vaihtuvatkin vuodenaikojen mukaan.
Yhdessä Hotelli Punkaharjun, Tertin Kartanon, PihlasResortin ja TeaHouse of Wehmais:n kanssa muodostamme palkitun Saimaa Gastronomy -porukan. Yhdessä järjestämme ympäri vuoden teemoitettuja Saimaa Gastronomy -viikonloppuja. Tule kokemaan Suomen paras ruokamatkailutuote meille!
Saimaa Gastronomy-verkoston teemaviikonloput voittivat Suomen paras ruokamatkailutuote 2019 -palkinnon valtakunnallisessa ruokamatkailukilpailussa.
Tiedustelut: sales@sahanlahtiresort.fi tai 010 5083 500
Lihan ja kalan alkuperämaa Suomi.