+358 44 794 5669 matkailu@mikkeli.fi

Puumalan saaristoreitti Nestorinrannassa yöpyen

Puumalan saaristoreitti Nestorinrannassa yöpyen

Yksi Suomen kauneimmista pyöräilyreiteistä on 60 kilometrin pituinen Puumalan saaristoreitti, joka kiemurtelee Saimaan rantoja pitkin. Tällä kahden yön pituisella pyörämatkalla voit pysähtyä nauttimaan upeista maisemista maanteillä, silloilla tai lauttamatkoilla. Nautit saimaalaisesta ruoasta kahviloissa ja ravintoloissa tai pulahdat uimaan Suomen suurimpaan järveen virkistyäksesi. Saatat jopa bongata saimaannorpankin!

Majoitut kaksi yötä hurmaavassa Nestorinrannan aitassa, jonka hintaan kuuluvat aamiainen, liinavaatteet, pyörävuokra ja lauttamatkat. Huoneissa on pieni jääkaappi, kahvinkeitin ja mikroaaltouuni. Samasta pihapiiristä löytyvät suihkut, wc, kesäkeittiö ja sauna. Sähköpyörät ovat saatavilla lisämaksusta.

Saapumispäivänä voit tutustua alueeseen, nauttia maittavan illallisen viihtyisässä ravintolassamme tai kenties illan päälle saunoa pulahtaen Saimaaseen. Seuraavana aamuna ennen lautta- ja pyörämatkalle lähtöä nautit runsaan aamiaisen, joka takaa, että jaksat ihailla Saimaan maisemia pyöräillessäsi. Palatessasi pyöräilemästä, pöytä on katettu illallista varten ja ennen makoisia unia voit saunoa Nestorinrannan lempeissä löylyissä. Lähtöaamuna voit vielä aamiaisen jälkeen vuokrata maksutta kanootin pariksi tunniksi, jos haluat tutustua Saimaaseen vesiltä käsin.

Nestorinranta

Lintusalontie 1661 A
52200 Puumala

+358 40 510 6208

info@nestorinranta.fi