+358 44 794 5669 matkailu@mikkeli.fi

Pari Sanaa Parisuhteesta -teatteri Elämysverstaalla, kesä 2024, Taste Saimaa

Pari Sanaa Parisuhteesta -teatteri Elämysverstaalla, kesä 2024, Taste Saimaa

PARI SANAA PARISUHTEESTA -teatteri Sahanlahden Elämysverstaalla 17.-18.7. klo 19 Puumalassa
Pari Sanaa Parisuhteesta tuo viriiliä materiaalia arkiseen taivallukseen!

Esitys on Ilkka Heiskasen kirjoittama monologi, jossa komedian keskiössä on varsin tavallinen suomalainen mies.Tapio eli ystävien kesken Tapi on 61 vuotias. Hän on myös taitava nakuttelija. Kumivasaraa ja talttaa apuna käyttäen hänen käsissään valmistuu kädenkäänteessä ryhdikäs luumukuppi! Tapin verbaliikka on kehittynyt autotallissa vietettyjen harrastusten parissa ihmeen tarkaksi. Myös monivuotinen avioliitto on viime aikoina alkanut tuoda hänen eteensä aprikoitavaa.

Esitys on alusta loppuun asti ”hand made by Ilu”, sillä Ilkka toimii sekä esityksen käsikirjoittajana, ohjaajana, lavastajana ,pukusuunnittelijana, että näyttelijänä.

Omien sanojensa mukaan Ilkka on uransa aikana ollut mukana ”kaikessa mahdollisessa maan ja taivaan välillä”. Hän on toiminut myös teatteriohjaajana ja kiertänyt pitkin Suomea suosituilla monologeillaan, sekä ihastuttanut kahdentoista vuoden ajan Tampereen Teatterin Saiturin joulu-esityksen nimiroolissa. Ilkka omistaa myös kaksi Jussi-palkintoa, jotka hänelle myönnettiin parhaasta sivuosasta elokuvista Hiljaisuus (2012) ja Hetki lyö (2023).

Käsikirjoittaja: Ilkka Heiskanen
Ohjaaja: Ilkka Heiskanen
Lavastaja: Ilkka Heiskanen
Pukusuunnittelija: Ilkka Heiskanen
Näyttelijä: Ilkka Heiskanen
Kuvaaja: Harri Hinkka

Näytökset:
Ke 17.7. klo 19
To 18.7. klo 19

Liput:
29 €

Näyttämönä ja katsomona Sahanlahden kesäteatterissa toimii Sahan Elämysverstas, katettu nousevakatsomoinen tila, johon mahtuu 300 katsojaa per esitys (saatavilla myös pyörätuolipaikkoja). Väliaikatarjoiluista huolehtii Sahanlahden ravintolat. Voit myös ruokailla ennen tai jälkeen esityksen.
​Meillä on mahdollisuus myös ryhmäruokailuun. Teemme mielellämme tarjouksen teille!

Tiedustelut ja varaukset:
p. 010 5083 500​ tai
sales@sahanlahtiresort.fi

Sahanlahti Resort

Lietvedentie 830
52200 Puumala

+35810 5083 500

sales@sahanlahtiresort.fi