+358 44 794 5669 matkailu@mikkeli.fi

Nestorinrannan rantamökit

Nestorinrannan rantamökit

Nestorinrannan rantamökit sijaitsevat Saimaalla Puumalan Lintusalon saarella, jonne johtaa kaunis saaristotie 11 saaren läpi.

Kaikki mukavuudet on ympärivuotisessa Villa Hauessa ja Kauppiaanrannassa. Villa Hauessa on myös viilennys. Kummassakin on vuoteet 5 - 7 henkilölle.

Nestorin maja ja Tarun mökki on varattavissa vapusta lokakuun puoliväliin. Nestorin majalla on muut mukavuudet, mutta vesivessojen sijaan on kompostoivat kuivakäymälät.

Tarun mökki on perinteinen, ekologinen mökki, jossa ainoa sähkön lähde on aurinkopaneeli. Nestorin majalla on vuoteet 4-6:lle ja Tarun mökissä 2-4:lle.

Nestorinranta on pieni lomakeskus, joka toimii entisellä pientilalla. Paikalla on monenlaisia palveluja lomanviettäjille, kuten vene- ja välinevuokraamo, aamiaisia, illallisia, lettubaari kesäisin, tilaussauna porealtaineen, retkiä maalla, vesillä ja jäällä. Kesäisin pihapiirissä näet myös lampaita, kanoja, viiriäisiä ja ystävällisiä pikkukoiria, jotka rakastavat vierailijoita.

Varaa majoitus ja muut palvelut verkkokaupasta, jonka löydät Nestorinrannan nettisivuilta jokaisen majoitustilan yhteydestä.

Nestorinranta

Lintusalontie 1661 A
52200 Puumala

+358405106208

info@nestorinranta.fi