+358 44 794 5669 matkailu@mikkeli.fi

Mikkelin Musiikkijuhlien tärpit perheille kesä 2024: pelimusiikkia ja nuorten virtuoosien iloittelua

Mikkelin Musiikkijuhlien tärpit perheille kesä 2024: pelimusiikkia ja nuorten virtuoosien iloittelua

Kaikenikäisiä puhuttelevia musiikkielämyksiä pelimaailmasta sekä nuorten taitureiden soittamisen riemua – Mikkelin Musiikkijuhlien ohjelmisto tarjoaa raikkaan upeita musiikkielämyksiä.

Pelimusiikkimaailman helmiä tarjoilee Game Music Collective yhdessä Sinfoniaorkesteri Vivon soittajien, sopraano Iris Candelarian sekä mieskuoro Alvarin kanssa 4.8. Konsertti on kesän ehdoton kohokohta kaikenikäisille pelaajille. Illan aikana kuullaan sovituksia sekä uusista että vanhoista peleistä, kuten Angry Birds, Final Fantasy, Skyrim, Remedyn Alan wake ja Megaman. Visualisoitu peliestetiikka tuo konserttiin ekstraelämyksen. Kannattaa tulla kokemaan, miltä oman lempipelin kappaleet kuulostavat livenä suuren orkesterin ja kuoron esittämänä!

Nuoria virtuoosien soittamisen riemua kuullaan Nuorta voimaa -konsertissa 6.8., jolloin kuullaan 13-vuotiasta viuluvirtuoosi Lilja Haatainsta, joka jo nuoresta iästään huolimatta on kokenut ja palkittu viulisti. Hän on konsertoinut muun muassa yhdessä Oulu Sinfonian, Lappeenrannan kaupunginorkesterin, Radion Sinfoniaorkesterin ja Jenan Filharmonisen orkesterin kanssa. Nuorta voimaa -konsertissa hänen lisäkseen esiintyy myös nuoria Sinfoniaorkesteri Vivon soittajia. Luvassa on nuorten kykyjen loistoa ja komeasti kajahtavat Kabalevskin ja Šostakovitšin teokset.

Varaa paikkasi Mikkelin Musiikkijuhlille. Osta liput nyt!

Mikkelin Musiikkijuhlat

Sointukatu 1
50100 Mikkeli

0505965482

puheenjohtaja@mikkelinmusiikkijuhlat.fi