+358 44 794 5669 matkailu@mikkeli.fi

Lahjakortti kelluvaan luontomajoitukseen Saimaalla Ristiinassa.

Lahjakortti kelluvaan luontomajoitukseen Saimaalla Ristiinassa.

Ilahduta luonnonystävää tai hengähdyshetken tarpeessa olevaa läheistäsi Uhkuan lahjakortilla!

Tällä lahjakortilla annat lahjansaajalle ikimuistoisen elämyksen Saimaan järviluonnossa. Jokainen vuodenaika tuo elämykseen oman antinsa. Keväällä saatat nähdä joutsenten paluumuuton ja pääset kuuntelemaan lintujen kevätkonserttia aitiopaikalta. Kesä on norpan bongauksen aikaa, leppoisia souturetkiä ja kalojen narraamista. Syksyllä kutsuu ennen kaikkea metsä. Vain muutaman kilometrin säteeltä löydät hyvät maastot metsäkävelyille tai sieniretkelle. Myös melonta antaa syksyllä aivan erilaisen rauhan ja hiljaisuuden kokemuksen. Syksyn värit rannoilla kertautuvat vesillä kun puut heijastuvat järven pintaan, luonto odottaa talven ensi kosketusta ja ilma on raikasta hengittää. Talvella riittää puuhaa mökin puuhellan lämmityksessä ja Saimaan luonto kutsuu lumikenkäilemään. Taivaan tähtikokoelma näyttäytyy kauneimmillaan pilvettömänä yönä. Kaupunkien valosaaste ei tänne yllä. Saunan voit lämmittää tietysti milloin vain ja Saimaan vesi hellii niin kesällä kuin talvellakin. Lauttasaunan löylyt on lempeät, lauteilla voit vihtoa ja antaa arjen kiireen haihtua löylyn mukana. Saunan jälkeen nautitaan maisemista lautan terassilla.

Majoituksen yhteyteen voidaan haluttaessa sisällyttää lautalle toimitetut lähiruokakorit, joiden sisältö on valmistettu käsityönä lähimetsien, -vesistön ja oman puutarhamme antimista. Taatusti paikallista, tuoretta ja hyvää! Korien sisällöt kerromme majoittujalle aina ennen saapumista. Sisältö vaihtelee sesongin mukaan.
Voit ostaa lahjakortin ja sopia toimitustavasta lähettämällä sähköpostia osoitteeseen asta@uhkua.fi. Lahjakortin arvon voit päättää itse ja se on voimassa vuoden ostopäivästä.

Esimerkkejä:
Majoitus kelluvalla lautalla 1 yö (2 hlö) 185 €
Majoitus kelluvalla lautalla lähiruoka-aamiaisella (2 hlö) 225 €
Majoitus kelluvalla lautalla lähiruoka-illallisella (2 hlö) 245 €
Majoitus kelluvalla lautalla sis. aamiaisen ja illallisen (2 hlö) 285 €

Uhkua

Suurlahdentie 3189
52360 Someenjärvi

+358 40 744 7631

asta@uhkua.fi