+358 44 794 5669 matkailu@mikkeli.fi

Kesä 2024. Veneretki Astuvansalmen kalliomaalauksille ja kevyt lounas luonnossa

Kesä 2024. Veneretki Astuvansalmen kalliomaalauksille ja kevyt lounas luonnossa

Koe Saimaan luonto ja makuelämykset keskellä muinaista taidenäyttelyä ja kuule kalliomaalausten kiehtova tarina!

Lähde mukaan veneretkelle Saimaan kauniiseen järviluontoon ja tutustu 6000 vuotta vanhaan kalliotaiteeseen. Upeat Pohjois-Euroopan suurimmat kalliomaalaukset kertovat tarinaansa monin erilaisin kuvin. Samalla opas kertoo maalausten syntytarinaa ja elämästä Saimaan rannoilla.

Veneretki maaluksille kestää noin tunnin ja tervetuliaisjuomat nautitaan veneessä. Paikan päällä tarjoillaan paikallisista raaka-aineista valmistettu kevyt sesonginmukainen ateria jälkiruuan kera. Suuren osan raaka-aineista keräämme ja kasvatamme itse ja kalat kalastamme lähivesiltä. Lisäksi käytämme laadukkaita raaka-aineita lähialueen pientuottajilta.

Paikalta löytyy ulko-wc. Retkellä on säävaraus. Jos sää ei salli järvelle lähtöä, sovimme retkelle uuden ajankohdan tai nautimme aterian vanhan tunnelmallisen hirsitalomme tuvassa.

Retki on saatavilla toukokuusta lokakuuhun ja optimaalinen ryhmäkoko on 6 -12 henkilöä (min.laskutus 6 hlö). Elämyksen kesto on n. 4 tuntia. Matkan alkamisaika voidaan sopia toiveiden mukaan.

Tämä on yksi Päämajasi Saimaalla -tuotteista.

Uhkua

Suurlahdentie 3189
52360 Someenjärvi

+358 40 744 7631

asta@uhkua.fi