+358 44 794 5669 matkailu@mikkeli.fi

Kesä 2024 Villiruokaillallinen Saimaan saaressa

Kesä 2024 Villiruokaillallinen Saimaan saaressa

Lähdemme nauttimaan mystisen Yöveden tunnelmasta ja kauden parhaista makuelämyksistä sympaattisen kalastaja-alus Junon kyydissä. Matkalla Saimaan järviluonto näyttäytyy parhaimmillaan ja perillä Saimaan saaressa illallinen on katettu rantakalliolle. Ennen pöytään siirtymistä on hetki aikaa ihastella ympäristöä omatoimisesti, kierrellä kauniita kalliorantoja, katsella järvelle ja bongailla vaikka norppaa.

Illallisen valmistaa paikan päällä keittiömestari Ilkka Arvola. Herkullinen neljän ruokalajin illallinen on kasvis- ja kalapainotteinen. Kalan pyydämme lähivesiltä norppaturvallisilla pyydyksillä ja menussa käytämme sesongin parhaita raaka-aineita, joista suuri osa on itsekerättyjä ja -kasvatettuja. Lisäksi suosimme lähialueen pientuottajien laadukkaita tuotteita. Kestävän kehityksen arvot ovat keskiössä myös ruokafilosofiassamme.

Saarikohteessamme on wc ja illallinen nautitaan katoksen alla. Retken toteutuminen on riippuvainen säästä. Jos emme pääse illastamaan saareen, illallinen syödään vanhan hirsitalomme tuvassa. Illallinen sisältää alkoholittomat juomat, annamme viinisuositukset haluttaessa.

Elämyksen kesto n. 4 h. Saatavilla kesä - elokuussa, pyynnöstä myös toukokuussa tai syksymmällä.Uhkua

Suurlahdentie 3189
52360 Someenjärvi

+358 40 744 7631

asta@uhkua.fi