+358 44 794 5669 matkailu@mikkeli.fi

Kesä 2024 Talliravintola Hilupilttuu Nurmaalla

Kesä 2024 Talliravintola Hilupilttuu Nurmaalla

Maistuvia makuja ja lämmintä tunnelmaa jylhien kiviseinien suojassa

Talliravintola Hilupilttuu Nurmaalla Mäntyharjun kupeessa on WHD Gårdin rento ja tyylikäs vanhaan graniittiseen talliin entisöity ravintola, jonka jylhät kiviseinät kätkevät sisäänsä lämpimän tunnelman sekä historiaa. Ravintola onkin toiminut aikoinaan tilan tallina ja viihtyisä baarinurkkauksemme on palvellut tilan Ori Ihmeen karsinana. Rakennus on tilan alkuperäisrakennuksia ja valmistunut alkujaan 1930- luvulla, 2006 rakennus sai uuden elämän entisöinnin myötä. Talliravintola Hilupilttuussa tarjoilemme lähituottajien parhaista raaka-aineista valmistettuja lounas- sekä illalliskokonaisuuksia. Tarkkaan valitut ainutlaatuiset viinit kruunaavat tunnelman.

Talliravintola Hilupilttuu tarjoaa ruokailutilat 45 hengen ryhmille, kesällä 20-paikkaisella terassilla voi nautiskella järvimaisemasta hyvän ruuan ja juoman merkeissä. Ravintola palvelee juhlien, illallisten kokousten ja koulutusten merkeissä tilauksesta ympäri vuoden. Ravintolassamme on anniskeluoikeudet.

Kesäisin Talliravintola Hilupilttuu palvelee vierailijoita päivittäin aamiaisravintolana, talvikaudella ravintola on avoinna ryhmille tilauksesta.

Woikoski Feeling

Nurmaankyläntie 90
52960 Nurmaa

+358406565981

whd@woikoski.fi