+358 44 794 5669 matkailu@mikkeli.fi

Kesä 2024 Kenkäverossa

Kesä 2024 Kenkäverossa

Kenkäveron kesä kutsuu nauttimaan kaikein aistein. Tule yksin, ryhmässä, perheen kesken tai kaveriporukalla, kaikille riittää koettavaa! Ohikulkumatkalla piipahtaen tai koko päivästä nauttien.

Kuten pappilan aikoina konsanaan, herää Kenkäveron miljöö vielä tänäkin päivänä täyteen vilinäänsä kesäkaudella. Kesän saapumisen myötä myymälätilat laajenevat myös piharakennuksiin, erillinen leipomon myymälä palvelee asiakkaita, aitta avaa ovensa näyttelyvieraille ja aivan Saimaan rannalla sijaitseva rantapaviljonki muuntautuu kesäkahvilaksi ihanine itse leivottuine herkkuineen. Ympäri vuoden palvelevan ravintolan kesäherkut vievät kielen mennessään ja myymälän valikoimasta löytyy ihania tuotteita niin itselle kuin vaikka kesäviemisiksi.

Puutarha ja pihamaa hehkuvat kesän mittaan vaihtuvissa väreissään ja kukkaloistossaan, ja odotetut kesävieraat eli lampaat ja kanat saapuvat kesän viettoon. Kesän antia täydentävät vielä mukavat tapahtumat, kurssit ja työpajat, vaikkapa juuri teidän seurueellenne järjestetyt.

Tervetuloa nauttimaan Kenkäveron kesästä!

Kenkävero

Pursialankatu 6
50100 Mikkeli

+358440162270

myyntipalvelu@kenkavero.fi