Tule mukaan nauttimaan mystisen Yöveden tunnelmasta ja kauden parhaista makuelämyksistä sympaattisen kalastaja-alus Junon kyydissä!
Matkalla Saimaan järviluonto näyttäytyy parhaimmillaan ja perillä Saimaan saaressa päivällinen on katettu rantakalliolle. Ennen pöytään siirtymistä on hetki aikaa ihastella ympäristöä omatoimisesti, kierrellä kauniita kalliorantoja, katsella järvelle ja bongailla vaikka norppaa.
Illallisen valmistaa paikan päällä lähiruokakokkimme Ilkka Arvola. Herkullinen usean ruokalajin illallinen on kasvis- ja kalapainotteinen. Kalan pyydämme lähivesiltä norppaturvallisilla pyydyksillä ja menussa käytämme sesongin parhaita raaka-aineita, joista suuri osa on itsekerättyjä ja -kasvatettuja. Lisäksi suosimme lähialueen pientuottajien laadukkaita tuotteita. Kestävän kehityksen arvot ovat keskiössä myös ruokafilosofiassamme.
MENU
Alkuun - Toast a´la Nikinsalmi (haudutettu muna, metsäsieniä ja yrttisalaattia saaristolaisleivällä)
Väliin - Rapukeitto
Päälle - Katajanmarjavoissa paistettua Yöveden haukea ja oman puutarhan perunoita
Jälkeen - Creme Brulee ja metsämarjoja
Alkoholittomat juomat sisältyvät hintaan. Alkoholilliset ruokajuomat voit tuoda mukanasi itse. Kysy juomasuositukset sähköpostilla.
Saarikohteessamme on wc ja illallinen nautitaan katoksen alla. Retken toteutuminen on riippuvainen säästä. Jos emme pääse illastamaan saareen, illallinen syödään vanhan hirsitalomme tuvassa.
Elämyksen kesto: n. 4 h. Lähtö Ristiinan Nikinsalmesta klo 17.
Ryhmäkoko: 4 – 12 hlö. Illallinen toteutuu mikäli osallistujia on vähintään neljä.
Ilmoittautumiset ja lisätiedot: asta@uhkua.fi / Asta 040 744 7631
Uhkua
Suurlahdentie 3189
52360 Someenjärvi
+358 40 744 7631
asta@uhkua.fi
Tuemme vastuullisesti paikallistaloutta
4/6
Vaalimme kulttuuriperintöä
6/6
Toimimme ympäristöystävällisesti
26/30
Olemme LGBTQ-ystävällisiä
2/2
Teemme vastuullisuutta suunnitelmallisesti
6/12