+358 44 794 5669 matkailu@mikkeli.fi

Kesä 2023 Hetkiä elämästäni -elämäkerrallinen kurssi

Kesä 2023 Hetkiä elämästäni -elämäkerrallinen kurssi

Hetkiä elämästäni -elämäkerrallinen kurssi 26.-28.6.2023
Elämämme on täynnä hienoja hetkiä, kertomisen arvoisia tarinoita. Jos olet suunnitellut aloittavasi niiden kirjaamiseen muistiin, Yöveden Ateljeekodin maaliskuinen kirjoituspaja Ristiinassa on juuri sinua varten. Se on myös sinulle, joka kaipaat lisämateriaalia ja uusia lukuja elämäntarinaasi. Ryhmässä muiden tarinat nostavat muistin sopukoista esiin yhä uusia tapahtumia. Oman elämän tutkailu lisää myös itsetuntemusta ja siten omaa hyvinvointia.

Viikonlopun aikana kirjoitat osia sieltä täältä elämäsi varrelta – kuin tilkkutäkin osasia, joita voit hiljalleen kirjailla, keräillä ja ommella lopuksi yhteen. Saat mukaasi myös paljon valmiita kirjoitusaiheita – otsikoita omaan elämäntarinaasi, jota voit jatkaa kotona. Ehkä jopa kansien väliin laitettavaksi.

Kurssin ohjaajana on FM, sanataide- ja kirjallisuusterapiaohjaaja Sari Kortesoja. Sarin tarinan kirjoittamisen pariin voit lukea https://www.sarikortesoja.fi/

Jos olet jo aloitellut elämäntarinasi kirjoittamista ja kaipaat syvempää, henkilökohtaista palautetta tekstistäsi ja vinkkejä jatkoa ajatellen, voit myös lähettää jonkun tekstisi etukäteen Sarille luettavaksi ja saat palautteen viikonlopun aikana: kurssit(at)sarikortesoja.fi

Yöveden Ateljeekoti Ristiinassa tarjoaa lempeän ja tunnelmallisen ympäristön, jossa on mukava muistella menneitä ja pohtia tulevia samanhenkisessä porukassa. Lämpimästi tervetuloa!

Yöveden Ateljeekoti

Himalansaarentie 553
52420 Mikkeli

+358405784003

ateljeekoti@katjaantonoff.net