+358 44 794 5669 matkailu@mikkeli.fi

Isänpäiväillallinen Tertin kartanossa Mikkelissä, talvi 2023-24

Isänpäiväillallinen Tertin kartanossa Mikkelissä, talvi 2023-24

” Meidän isi on suuri, suurempi kuin punajuuri. Meidän isi on kaunis, kauniimpi kuin nauris. Meidän isi on kiltti, lämpimämpi kuin viltti. ” – Tuntematon julkaisija

Isää ja isoisää juhlitaan isänpäivä illallisella lauantaina 11. marraskuuta. Anna isälle lahjaksi yhteinen elämys Tertin kartanon herkkujen äärellä. Palvelemme kartanoravintolassa, puutarhakahvilassa, kartanohotellissa ja herkkukaupassa.

Keittiömestarin pöytiin tarjoiltava isänpäivämenu tarjoaa sesongin parhaita makuja ja raaka-aineita. Menun sisältö toteutetaan raaka-aineiden saatavuuden ja kasvukauden mukaan, näin pystymme tarjoamaan varmasti puhtaat ja tuoreet raaka-aineet omasta maasta ja lähituottajilta.

keittiön terveinen
alkuruoka
Maa-artisokkakreemiä, hauki-rapukvenellejä
pääruoat
Kuhaa ja kurpitsapyrettä, kasviksia ja sieniä
tai
Poroa, peuraa ja kateenkorvaa, havuöljyä, punaviinikastiketta, kasviksia ja sieniä
jälkiruoka
punajuuri-suklaakakkua, katajanmarjajäätelöä ja marinoituja marjoja
Kartanon keittiömestarin pöytiin tarjoiltavat neljän ruokalajin lauantaina 11.11. Hinta: 69 €/hlö ja lapset alle 12-vuotta 35 €/hlö. Menu koostuu valitsemastasi pääruoasta sekä amusesta, alkupalasta ja jälkiruoasta. Lisäannokset 10 €/annos.

Suosittelemme kartanoravintolaan ennakkovarausta. Kuulemme mielellämme varauksenteon yhteydessä erityisruokavalioista ja allergioista sekä toiveistasi menukokonaisuuden suhteen. Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Tertin kartano Oy

Kuopiontie 68
50350 Mikkeli

+35815176012

tertti@tertinkartano.fi

Avoinna

La 18:00-21:00