+358 44 794 5669 matkailu@mikkeli.fi

Huoneistomajoitus Unelman syksyn tarjoukset Mäntyharjulla, syksy 2024

Huoneistomajoitus Unelman syksyn tarjoukset Mäntyharjulla, syksy 2024

Tule nauttimaan syksyisestä Mäntyharjusta ja majoitu viihtyisässä hotellitason huoneistossa rauhallisella asuinalueella keskustan tuntumassa. Repoveden kansallispuistoon on lyhimmillään 33 kilometriä. Voit tulla myös junalla, Unelmaan on asemalta vain 700 metriä.

Syksyn tarjoushinnat
Tarjouksissa olemme huomioineet pariskunnat ja lapsiperheet. Luksusviikonloppu sisältää myös hieronnat ja aamupalakorin kahdelle majoittujalle.

Meillä majoitut aina valmiiksi pedatuissa sängyissä ja hinnat sisältävät pyyhkeet, Wifi-yhteyden ja Netflix-suoratoistopalvelun käytön. Huoneiston hyvään varustelutasoon kuuluvat myös mm. shampoo, hoitoaine ja kahvi/tee sekä aamupalatarpeet puuroaamiaiseen. Pihalla voi pelailla mm. frisbeegolfia ja lapsille on puumaja. Huoneistossa on joogamatot kahdelle ja kävelysauvat. Meille olet tervetullut myös lemmikkisi kanssa.

Lisäpalvelut
Lisäpalveluina on hierontaa (talon 1. kerroksen vastaanotolla), retkeilyneuvontaa ja välinevuokrausta ja aamupalakori tilauksesta. Huoneistossa on myös pieni kioski.

Lokakuusta 2023 alkaen voit vuokrata myös omistajan omaa laadukasta sähkömaastopyörää. Jos sinulla on oma pyörä, saat ne lukkojen taakse säilytykseen.

Tervetuloa nauttimaan Repoveden kansallispuiston upeista maisemista, vuoden Retkikohde-palkituista maastopyörä- ja patikointireiteistä, viikonlopputapahtumista, kansalaisopiston ihanista viikonloppukursseista ja opastetuista retkistä Mäntyharjuun!

Cozy hotel-style apartment in the center of Mäntyharju.

Rinnetie 2
52700 Mäntyharju

+358449972458

piia.makila4@gmail.com