+358 44 794 5669 matkailu@mikkeli.fi
Takaisin

Saimaa Hop On Hop Off

Näe & koe

Saimaa Hop On Hop Off -kuljetuksen kyydissä pääset helposti ja ympäristöystävällisesti Saimaan seudun luonto- ja matkailukohteisiin! Hyppää kyytiin ja avaa aistit upealla järviluonnolle!

Mikä olisi parempi tapa tutustua Saimaan seudun upeaan luontoon ja nähtävyyksiin kuin lähteä valmiiksi paketoidulle päiväretkelle?  

Tiesitkö, että yhteiskuljetusten avulla pienennetään matkailijoiden hiilijalanjälkeä verrattuna siihen, jos jokainen matkustaisi saman matkan omalla autollaan tai perämoottoriveneellään?

Nauti upeista vesireiteistä veneretkellä

Hop On Hop Off -retkillä kuljetaan sekä bussin että veneen kyydissä. Vesillä nautit ainutlaatuisesta Saimaan järviluonnosta. 

Nainen istuu laivan keulassa ja ihailee maisemia.
Saimaa-risteilyllä voi nauttia kauniista järviluonnosta. 

Saimaan upeita nähtävyyksiä tuhansien vuosien takaa

Päiväretkillä tutustut esihistoriallisiin paikkoihin, jotka huokuvat Saimaan mystiikkaa. Hop On Hop Off -retkillä vierailet mm. Astuvansalmella, jonka seinämään esi-isiemme ovat maalanneet viestejään. 

Ihmisiä katsomassa Astuvansalmen kalliomaalauksia kallion juurella olevalta terassilta käsin.
Astuvansalmen kalliomaalauksia pääsee tarkastelemaan aivan kallion juurelta. 

Lähde Saimaan upeisiin maisemiin

Tutustu Hop On Hop Off -retkien maisemiin oheisesta videosta. 
 

Saimaa Hop On Hop Off -retkiä kehitetään osana Saavu Saimaalle! -hanketta. Hanketta ovat rahoittamassa: Euroopan aluekehitysrahasto (EAKR), Mikkelin kaupunki, Puumalan kunta ja Mikkelin seutuvaliokunta. Rahoittava viranomainen on Etelä-Savon maakuntaliitto.