+358 44 794 5669 matkailu@mikkeli.fi
Takaisin

Saimaa Central Park Mikkelissä

Näe & koe

Saimaa Central Park johdattaa sinut Saimaan järviluontoon kätevästi keskellä kaupunkia. Upea puistoalue on täynnä elämää: Saimaa Central Parkin alueella on idyllinen Kenkävero ravintoloineen ja myymälöineen, vehreä Mikkelipuisto, PomppulinnamaailmaUrpolan luontokeskus ja luontopolku, Kaihun frisbeegolfrata, ulkopelialueita, nuotiopaikkoja ja piknik-alueita sekä uimaranta ja hyppytorni.

Mikkelipuistossa voit nauttia ravintola Greenerin herkuista, viettää piknikin ja rentoutua upeassa puutarhassa. Alueella on myös grillausmahdollisuus. Mikkelipuistoon avattu Pomppulinna tarjoaa vauhtia ja hauskuutta perheen pienimmille sekä muille lastenmielisille. 

Saimaan järviluontoon vie Mikkelipuiston kupeesta lähtevä Kaihun kierros, joka kulkee kapealla harjulla järven keskellä. Reitti jatkuu kesäisin auki olevaan Urpolan luontokeskukseen, josta voi lähteä kiertämään viehättävää Urpolanjoen vartta kulkevaa luontopolkua. Polun varrella on vanha myllyrakennus sekä nuotiopaikka, jossa voi viettää evästauon. Puita nuotiotulen tekemistä varten saa Urpolan luontokeskuksesta. 

Lähde viihtymään järviluontoon Mikkelin sydämessä!