+358 44 794 5669 matkailu@mikkeli.fi
Takaisin

Etsitkö lounasravintolaa Mikkelin keskustassa? Tässä ykköspaikat.

Syö & juo

Maistuisiko lounas? Herkullista lähiruokaa paikallisten tuottajien raaka-aineista tarjotaan monissa Mikkelin keskustan ravintoloissa. Jos etsit aitoja makuelämyksiä, kannattaa testata seuraavat kuusi ravintolaa. 

Bistro Holvi

Bistro Holvi sijaitsee historiallisessa palokunnan talossa, samassa rakennuksessa kuin Mikkelin teatteri. Ravintola tarjoaa asiakkaille korkealaatuisia makuelämyksiä mutkattomassa ja rennossa ilmapiirissä. Menu vaihtuu sesongittain ja tarjolla olevista aineksista herkullisia annoksia loihtii keittiömestari, Roope Rask.

Ravintola Vino

Rento lounasravintola, joka tarjoaa maukasta lounasta välimerelliseen tyyliin. Mukavan rento lounaspaikka kaupungin keskustassa.  

Papa’s DOM Mikkeli

Papa’s DOM tarjoaa Valoriani-pizzauunissa paistettuja herkullisia savolaisnapolilaisia pizzoja. Bar DOM tunnetaan tunnelmallisena seurusteluravintolana, jonka monipuolinen valikoima oluita, viinejä, siidereitä ja muita juomia houkuttelee sekä paikallisia että matkailijoita viihtymään ja nauttimaan ravintolan tarjonnasta. DOMissa on myynnissä myös ravintolan omia tuotteita. 

Gastropub Eino 

Einon lounasmenussa pääosaa näyttelevät laadukkaat paikalliset raaka-aineet ja tuotteet, kuten liha, kala, kana, voileivät, antipastot ja juustot. Einon maineikas kesäterassi Mikkelin kävelykadulla on ehdoton paikka nauttia ruoasta, juomista ja kesästä. 

Café Rauha

Sodan ja rauhan keskus Muistin yhteydessä toimiva Kahvila Rauha on viihtyisä kahvila ja lounasravintola. Kahvila sijaitsee kauniissa puutalossa, joka rakennettiin alun perin opettajien asuntolaksi 1900-luvun alkupuolella. Tunnelmallisessa kahvilassa voi nauttia lounasta, kahvitella sekä järjestää yksityistilaisuuksia. 

Vaiha Asema 

Mutkatonta kotiruokaa paikallisista ja sesongin aineksista tarjoava Vaiha Asema sijaitsee historiallisessa, kauniissa Mikkelin vanhan juna-aseman rakennuksessa aivan Mikkelin keskustassa, nykyisen matkakeskuksen vieressä.

Kaikki Mikkelin seudun brunssi- ja lounaspaikat