Saimaa Gastronomy -verkoston yrittäjät Sahanlahti Resortista Janne ja Jaana Kuivalainen, Tertin Kartanosta Arttu ja Pepita Pylkkänen sekä TeaHouse of Wehmaisista Anna Grotenfelt-Paunonen.

Suomen parHAAT KUTSUVAT MIKKELIN SEUDULLE

Saimaa Gastronomy-verkoston teemaviikonloput voittivat Suomen paras ruokamatkailutuote 2019 -palkinnon ja Okkolan Lomamökkien Paulan Emännän piirakkapaja voitti Merkittävä ruokamatkailuteko 2019 -palkinnon valtakunnallisessa ruokamatkailukilpailussa.

Palkituissa Saimaa Gastronomy -kohteissa pöytä on katettuna!

Mikkelin seudulta Sahanlahti Resort, TeaHouse of Wehmais ja Tertin Kartano ovat arvostettuja Saimaa Gastronomy -kohteita. Yhteistä kaikille on perheyrittäjyys, uniikki tarina ja rakkaus Saimaan seutuun sekä sen ainutlaatuiseen luontoon. Siksi kaikissa kohteissa arvostetaan vahvasti paikallisia raaka-aineita ja pientuottajien tuotteita. Menut rakentuvat kausituotteista ja siksi pöydän antimet vaihtuvat vuodenaikojen ja jopa päivän sään mukaan.

Sahanlahti tarjoaa Saimaan parhaita paloja Puumalassa

TeaHouse of Wehmais hurmaa idyllisessä maalaismaisemassa Juvalla

Tertin Kartano kutsuu modernille makumatkalle Mikkeliin

Tervetuloa PALKITUille TEEMAVIIKONLOPUille

Yhteisissä teemaviikonlopuissa jokaisessa Saimaa Gastronomy -kohteessa on omanlaista teemaohjelmaa, herkullisia kattauksia ja mukavaa ostettavaa itselle ja lahjaksi. Klikkaa ja tutustu teemaviikonloppujen ohjelmiin ja kattauksiin!

Karjalanpiirakkaoppia palkitussa Paulan Piirakkapajassa

Okkolan emännän piirakkapajassa syntyvät perinteiset karjalanpiirakat yhdessä hauskaa pitäen! Piirakkapajassa pääsee samalla tutustumaan aitoon suomalaiseen maalaiskotiin. Okkolan emännän tuvassa tulevat tutuiksi niin maaseutuyrittäjyys, paikalliset makuelämykset kuin aito savolainen vieraanvaraisuuskin. Emännän piirakoissa tuoksuvat ja maistuvat aidot aromit, jotka saavat veden kielelle ja mielen virkistymään.

Paulan piirakkapajat ryhmille (max. 10 hlöä) ennakkotilauksesta ympäri vuoden.