Hop On Hop Off – Elämysreitit Saimaalle

Lähde kyydissämme kokemaan Saimaan mahtava järviluonto ja sen parhaat nähtävyydet!

Mikkelin matkailukohteet ja Saimaan upea luonto ovat kesällä ulottuvillasi helposti ja ympäristöystävällisesti. 

Olemme paketoineet sinulle valmiita, elämyksellisiä päiväretkiä mm. Astuvansalmen kalliomaalauksille, Anttolan Neitvuorelle ja Mikkelin kaupunkikohteisiin. Hop On Hop Off Ristiina ja Anttola -elämysreiteillä pääset kokemaan Saimaan myös vesiltä käsin.

Kyydissämme pääset helposti myös lempikohteeseesi päiväksi tai pidemmäksi ajaksi, tai voit halutessasi pysähtyä useammassa kohteessa saman päivän aikana. Mahdollisuuksia on monia, sinä päätät.

Vinkki pyörämatkailijoille: voit kuljettaa oman polkupyöräsi bussin kyydissä haluamaasi kohteeseen tai vuokrata polkupyörän muutamasta kohteesta matkan varrelta.  

Kaupastamme löydät matkaliput päiväretkille sekä yhdensuuntaisille kuljetuksille. Matkaliput on ostettavissa ainoastaan ennakkoon.

visitmikkeli hop on hop off logo.

Siirry Visit Mikkelin elämyskauppaan

Tutustu Hop On Hop Off -päiväretkiimme ja hyppää kyytiin!

Näin retkeilet luonnossa vastuullisemmin

Pysähdy kuuntelemaan, katselemaan, haistelemaan ja tunnustelemaan.

Luonnossa koemme olevamme kuin kotonamme, mutta muista, että olemme siellä vieraana. Kunnioitetaan elämää ympärillämme ja pidetään mielessä seuraavat ohjenuorat:

• Ethän roskaa luontoa
• Teethän tulet ainoastaan tulentekopaikalle
• Kuljethan ainoastaan merkittyjä reittejä
• Kunnioitathan luontoa ja muita retkeilijöitä

Tutustu tilaus- ja varausohjeisiin, yleisiin matkapakettiehtoihin ja usein kysyttyihin kysymyksiin: Hop On Hop Off – hyvä tietää