Häkkilän retkipolku


, Mikkeli
044 239 2346

https://haukivuori.fi/matkailu/luontomatkailu/

Häkkilän retkipolku

Polulla on 12-30 km pituisia vaihtelevaan maastoon merkittyjä reittejä Kyyveden rantamaisemissa poiketen myös Keronvuorella. Polkua voi halutessaan kulkea myös lyhyempiä osuuksia. Keronvuorelta on hyvät näköalat Kyyvedelle. Retkipolku sopii koko perheelle ja reitin varrella on useita levähdys- ja nuotiopaikkoja sekä kota ja wc:t. Häkkilän erämajalla on myös mahdollisuus majoittua.

Reitille voi lähteä Häkkilän erämajan luota osoitteesta Saksanrannantie 5 tai Kapustasalmen kohdalta osoitteesta Porsaskoskentie 392. Veneilijät voivat saapua reitille Kyyvettä pitkin Keronlahden taukopaikan luota. Mikkelistä ajetaan Kuopiontien (5) kautta Pieksämäentielle (72), jota pitkin kuljetaan 38 kilometriä. Tämän jälkeen käännytään vasemmalle Porsaskoskentielle. Kapustasalmen parkkipaikka tulee vastaan 4 kilometrin kohdalla ja Häkkilän erämaja 6,5 kilometrin jälkeen.

Lue lisää sivulta haukivuori.fi/matkailu/luontomatkailu/ ja retkipaikka.fi/hakkilan-retkipolku-haukivuorella-tarjoaa-suomaisemaa-ja-jarvenrantaa/

Lue Häkkilän eräpolku -esite

Häkkilän eräpolun kartta

Suosittelemme myös näitä

Historian havinaa

Hurmaavat puutarhat

Ostoksille

Mikkelin seudun tarjoukset

Tapahtumia Mikkelin seudulla

Astuvansalmen kalliomaalaukset

Opastetut retket

Upeita taidenäyttelyitä ja -gallerioita

Lähde risteilylle

Herkullista lähiruokaa