Matkailutila Lahdelma


Peruvedentie 393A, 19430 Pertunmaa
040 779 5321
info@lahdelma.com
http://www.lahdelma.com

Matkailutila Lahdelma on pieni perheyritys  Pertunmaalla, 190 km Helsingistä, josta ajoaika vain kaksi tuntia.

Luomumaatilan päärakennuksen vastaanotossa olemme ottaneet Pertti-isännän ja Ritva-emännän johdolla vieraat vastaan, vuodesta 1988. Tilalla on ollut maataloutta jo 1600-luvulta lähtien. Nykyisin kasvatamme nautakarjaa, sekä on meillä pari hevosta, kissat ja koira. Majoituskohteet sijaitsevat lähellä päärakennusta,  joten tavoitatte meidät aina tarvittaessa. Näette meidät ja eläimemme, sekä toimivan maatilamme elämää.

Ymäristö on aina ollut meille tärkeä ja otamme sen huomioon kaikessa toiminnassamme. Olemmekin olleet pilottiyritys ympäristöä säästävässä matkailuhankkeessa jo vuonna 1994.  Korkean laadun johdosta, meille on myönnetty  Maakuntien Parhaat merkin käyttöoikeus 1995. Joten meillä laatuun voi luottaa.

Kohteemme ovat tasokkaita: 14 m2, 2 hengen aittahuoneestata jopa  420 m2, 20 hengen kylpylähuvilaan . Huoneistoissa on oma wc/suihku, minikeittiö ja tv. Oma saunavuoro sisältyy myös aina majoitushintaan. Kesäisin aamupala tarjolla päätalon hirsituvassa. Muuna aikana ennakkotilauksesta aamiaistarvikkeet toimitetaan majoituskohteisiin.

Yhteistyökumppanimme ovat myös valikoituneet laadukkaisiin palvelujen tuottajiin mm. yksityinen edustuskokki, hyvänolon hoitajia, ratsutilat, golf range, golf kentät, yksityinen kalastusalue, kalastusretkien järjestäjiä, taksiautoilijat, ym.

Tervetuloa vieraaksemme!

Tuote

Iso 6-8 henkilön kylpyvalmis saavi omalle seurueelle ympärivuoden Lahdelman huviloille Pertunmaalla

Suosittelemme myös näitä

Historian havinaa

Hurmaavat puutarhat

Ostoksille

Mikkelin seudun tarjoukset

Tapahtumia Mikkelin seudulla

Astuvansalmen kalliomaalaukset

Opastetut retket

Upeita taidenäyttelyitä ja -gallerioita

Lähde risteilylle

Herkullista lähiruokaa