Scandic Mikkeli


Mikonkatu 9, 50100 Mikkeli
0200 81800
mikkeli@scandichotels.com
https://www.scandichotels.com/mikkeli

Majoitu mukavasti Savon sydämessä

Mukava ja tunnelmallinen hotelli uima-altaalla Mikkelin keskustassa. Täältä käsin tutustut kätevästi savolaiseen elämänmenoon ja nautit hyvistä yöunista.

Hotellin viihtyisät huoneet, monipuoliset kokoustilat sekä hotellin ravintolat takaavat onnistuneen vierailun Mikkelissä. 

Runsas aamiainen sisältyy aina huonehintaan ja tarjoillaan Bord ravintolassa. Tarjolla on 100 herkullista tuotetta sekä erityisruokavalioon sopiva erillinen aamiaispiste.

Scandic Mikkeli hotelli tarjoaa monipuolisia palveluita. Hotellissa on saunatilat ja uima-allas, ruokaravintolat Bord Mikkeli ja Cow Irishish bar sekä kesällä kaupungin tilavimmat terassit.

Hotellin keskeinen sijainti mahdollistaa helpon liikkumisen. Pääset hotellille helposti autolla tai julkisilla kulkuneuvoilla. Junalla tulevat vieraat voivat tulla kävellen hotellille, sillä hotelli sijaitsee reilun puolen kilometrin päässä rautatieasemalta. Autolla tulevat vieraat ovat myös huomioitu. Autollesi löydät maksuttoman pysäköintipaikan Kauppakeskus Akselin kattotasanteelta.

Tarjous

Scandic Mikkeli - Hotelliloma 20% alennuksella

Tuote

Hotelliaamiainen Scandic Mikkelissä

Tuote

Joululounas Scandic Mikkelin Bord ravintolassa

Tuote

Staycation Scandic Mikkelissä

Suosittelemme myös näitä

Historian havinaa

Hurmaavat puutarhat

Ostoksille

Mikkelin seudun tarjoukset

Tapahtumia Mikkelin seudulla

Astuvansalmen kalliomaalaukset

Opastetut retket

Upeita taidenäyttelyitä ja -gallerioita

Lähde risteilylle

Herkullista lähiruokaa