Linkkumylly


Mouhuntie 647, 52700 Mäntyharju
050 4675 058
linkkumylly@linkkumylly.fi
http://www.linkkumylly.fi

Sata vuotta sitten rakensi Taavi talon isänsä perustaman myllyn viereen. Paikka oli ainutlaatuisen kaunis: Sarkavesi edessä, takana Pajulampi, ja lammesta virtasi koski talon ohi järveen. Talon takaa alkoivat metsäiset erämaat. Tänäkin päivänä voi kävijä nähdä saman ihanan maiseman, kuulla kosken kohinan ja tuntea paikasta henkivän hyväätekevän rauhan.

Kesän 2018 näyttelymme  on Mouhu 1918,nuoren Urho Kekkosen sotakirjeenvaihdon pohjalta rakentuva näyttely ja Mäntyharjun Mouhuun liittyviä tarinoita ja historiallisia hetkiä. Design-huussinäyttelymme on myös avoinna.

Linkkumylly on myös erinomainen paikka ryhmille piipahtaa matkan varrella kahville tai aloittaa melonta tai maastopyöräretki Mäntyharju-Repovesireitin varrella. Räätälöimme eri kokoisille ryhmille tapahtumat (TYKY yms) ruokailuineen ja luontoaktiviteetteineen.

Linkkumylly tarjoaa myös mökkimajoitusta vuoden ympäri. Puhtaan Sarkaveden rannalla on kaksi talviasuttavaa ja täysin varusteltua 4-8h vuokramökkiä. Metsän reunasta löytyy lisäksi kolme kesäkäyttöistä retroaittaa, joissa makuutilat 2-4h. Elämyksellisen majoittumisen koet myös Tentsile-teltassa, joka on ripustettu puihin sekä uutuutena design-jurtta, josta näkyy maisema sinitaivaaseen ja männyn latvoihin.

Pienessä kirjakahvilassamme on tarjolla mukava tunnelma kahvihetken lisäksi. Mahdollisuus myös aamiaiseen, mutta etukäteen tilattuna. Ryhmille myös muita ruokailuja.

Elokuun lopusta Linkkumyllyn tilat vapautuvat pienimuotoisten tapahtumien, kuten erilaisten kurssien ja juhlien pitopaikaksi.Kesäpäivä Linkkumyllyssä juhlateemana on ikimuistoinen; herkkuja ,uintia, sanomista, oleilua kauniissa pihamiljöössä, veden solinan ja luonnon keskellä.

Tervetuloa meille!

Ari&Leila

Linkkumylly, Mäntyharju

Tuote

1.-3.6.2018 Melonnan peruskurssi Sarkaveden rannalla, Linkkumyllyssä Mäntyharjulla

Tuote

Kokouselämys Mäntyharjussa ympärivuotisesti

Tuote

Luontolomalle Mäntyharjuun ympärivuotisesti!

Tuote

Suppaa Sarkavedellä -pysytkö laudalla? Linkkumylly Mäntyharjulla

Suosittelemme myös näitä

Historian havinaa

Hurmaavat puutarhat

Ostoksille

Mikkelin seudun tarjoukset

Tapahtumia Mikkelin seudulla

Astuvansalmen kalliomaalaukset

Opastetut retket

Upeita taidenäyttelyitä ja -gallerioita

Lähde risteilylle

Herkullista lähiruokaa