Lahdelman Lomat


Peruvedentie 393A, 19430 Pertunmaa
040 779 5321
info@lahdelma.com
http://www.lahdelma.com

Tervetuloa Lahdelmaan!

Lahdelma sijaitsee järvimaisemissa Etelä-Savossa, Pertunmaan kunnassa. Tarjoamme korkeatasoista, ympärivuotista majoitusta, 2 hengen aittahuoneistosta 20 hengen kylpylähuvilaan. Tilan päärakennuksessa olemme ottaneet Pertti-isännän ja Ritva-emännän johdolla vieraat vastaan vuodesta 1988.

Majoituskohteet sijaitsevat lähellä päärakennusta,  joten tavoitatte meidät aina tarvittaessa ja voitte tulla tilalle tervehtimään meitä ja eläimiämme, sekä katsomaan toimivan maatilamme elämää. Tilauksesta päätalon hirsituvassa on tarjolla ryhmille suomalaista kotiruokaa lähialueen tuotteista. Kesällä katamme joka aamu aamupalapöydän jokaiselle halukkaalle.

Ymäristö on aina ollut meille tärkeä ja otamme sen huomioon kaikessa toiminnassamme, olemmekin olleet pilottiyritys ympäristöä säästävässä matkailuhankkeessa jo vuonna 1994.  Korkean laadun johdosta, meille on myönnetty  Maakuntien Parhaat merkin käyttöoikeus 1995. Joten meillä laatuun voi luottaa.

Yhteistyökumppanimme ovat myös valikoituneet laadukkaisiin palvelujen tuottajiin mm. yksityinen edustuskokki, hyvänolon hoitajia, ratsutilat, golf range, golfkentät, yksityinen kalastusalue, kalastusretkien järjestäjiä, taksiautoilijat, ym.

Asiakas on meille vieras, jonka toivomme palaavan uudelleen. Tämä on ollut meidän tavoitemme alusta alkaen ja joitakin perheitä vierailee luonamme jo neljännessä polvessa.

Tervetuloa vieraaksemme!

Ritva ja Pertti Lahdelma

Tuote

Pertunmaalla. Kokous tai juhla kylpylähuvilalla kotoisasti mutta tasokkaasti 6-20 henkilölle

Tuote

Lahdelma Keidas spa cottage (427 m2, 12+8 hlöä), Pertunmaa

Tuote

Kokous + Keitaan savusauna sekä oma pieni kylpylä, Lahdelma Pertunmaalla

Tuote

Ilotuvalla Pertunmaalla palaveripaikka + sauna ja kylpysaavi 2 vrk

Tuote

Riemurahilla Pertunmaalla sauna ja kylpysaavi 2 vrk

Suosittelemme myös näitä

Historian havinaa

Hurmaavat puutarhat

Ostoksille

Mikkelin seudun tarjoukset

Tapahtumia Mikkelin seudulla

Astuvansalmen kalliomaalaukset

Opastetut retket

Upeita taidenäyttelyitä ja -gallerioita

Lähde risteilylle

Herkullista lähiruokaa