+358 44 794 5669 matkailu@mikkeli.fi

Villa Lähde

Villa Lähde

Villa Lähde on korkeatasoinen hirsihuvila vaivatonta ja laadukasta lomaa arvostavalle. Tyylikäs sisustus ja laadukkaat materiaalit tuovat lomaasi ripauksen ylellisyyttä. Huvila sijaitsee rauhallisessa niemessä, omaa rantaa on 300 m. Loivasti syvenevä hiekkaranta soveltuu erinomaisesti lapsille ja laiturilta pääset pulahtamaan vilvoittavan veden syleilyyn. Huvilan beach volley –kenttä sijaitsee aivan rannan tuntumassa.

Huvila on erinomainen lomakohde sekä lapsiperheille että aikuisille. Olohuoneen ikkunoista voit ihailla upeaa järvimaisemaa, ja hyvinvarustetussa keittössä kokkailu sujuu helposti. Tilavia makuuhuoneita on kolme, ja perheen pienimmätkin on huomioitu; vakiovarusteena on sekä pinnasänky, syöttötuoli että lapsiportit.

Yläkerrasta on käynti katetulle parvekkeelle, jossa voi ihailla auringonnousua ja upeaa järvinäköalaa. Huvilan laajat terassit tuovat vielä lisää oleskelutilaa auringonpalvontaan. Valaistulla piha-alueella sijaitsevat kesäkeittiö, kaasugrilli, hiekkalaatikko ja keinut. Huvilan lämmönlähteenä on ekologinen maalämpö ja tunnelmaa syysiltoihin tuovat varaava takka ja leivinuuni.

Suosittelemme varaamaan myös tilavan kylpytynnyrin lomasi ajaksi - mikäpä olisi mukavampaa kuin nauttia lasillinen kuohuvaa hyvässä seurassa järvinäköalaa ihaillen ja lämpimästä kylpytynnyristä nauttien. Tervetuloa nauttimaan lomasta kaikkina vuodenaikoina!

Lahdenpohjan Lomat

Porsaskoskentie 1685
51670 Mikkeli

+358407472935

lahdenpohjantila@gmail.com