+358 44 794 5669 matkailu@mikkeli.fi

Vaiha Catering kotiin, mökille, metsään tai minne vain!

Vaiha Catering kotiin, mökille, metsään tai minne vain!

Anna Vaihan hoitaa täyden palvelun juhlat ja tarjoilut!

Vaihasta saat maistuvat ruoat ja tarjoilut pieniin ja suuriin juhliin. Catering-palvelumme tuo kaiken tarvittavan kotiisi, vuokratilaan, laivaan, saunatuvalle, rannalle tai vaikka metsään − missä ikinä haluat juhlat pitää. Valmistamme toiveesi mukaiset tarjottavat ja hoidamme myös tarjoilun alusta loppuun tarpeen mukaan.

Kaikkiin tilaisuuksiin
Vaiha-ravintoloissa tarjoamme ateriapalveluja kaikkiin tilaisuuksiin. Kokeneet kokkimme ja ystävällinen henkilökuntamme ovat omistautuneet luomaan täydelliset puitteet tilaisuudellesi - olipa kyseessä sitten perhejuhla, yritystilaisuus tai muu erityinen tilaisuus. Valikoimamme herkullisia kulinaarisia luomuksia buffet-tyyppisistä illallisista yksilöllisesti tarjoiltuihin aterioihin ilahduttaa vieraitasi.

Tarjottavat toiveittenne mukaisesti
Valikoimassamme on useita ruokalistavaihtoehtoja, jotka vaihtelevat hinnan ja keittiön tyylin mukaan, joten voit olla varma, että jokaiselle löytyy jotakin makuun sopivaa.

Olemme erikoistuneet myös vegaanisiin, kasvisruokavalioihin ja gluteenittomiin vaihtoehtoihin niille, joilla on ruokavaliorajoituksia.

Me Vaiha-ravintoloissa pyrimme tekemään juhlistasi erityisen herkullisen tarjoamalla herkullista ruokaa ja erinomaista asiakaspalvelua. Anna meidän auttaa sinua luomaan unohtumaton tapahtuma! Ota yhteyttä jo tänään catering-tarpeistasi.

Kokkikoulu ja viinimaistajaiset?
Entä miltä kuulostaisi kokkikoulu virtuaalisesti tai paikan päällä, tai viinimaistajaiset valikoitujen savolaisten sapasten kera?

Luodaan yhdessä toiveidesi juhlat unohtumattomine makumuistoineen.

Katso lisää catering-palvelustamme Verkkosivut-napista ja ota yhteyttä!

tagit
pääsiäinen 2024
kesä 2024
syksy 2024
joulu 2024

Vaiha Ravintolat

Jääkärinkatu 14
50100 Mikkeli

+358103256090

myynti@vaiha.fi