+358 44 794 5669 matkailu@mikkeli.fi

Tommolansalmen camping-alue

Tommolansalmen camping-alue

Tommolansalmi on moderni leirintäalue järvimaisemissa!

Rauhallinen ja tilava camping-alueemme sijaitsee idyllisessä mäntymetsässä Korpijärven rannalla Mäntyharjulla, Etelä-Savossa, noin 200 km Helsingistä. Lomakeskuksemme sijaitsee Mikkelin ja Kouvolan välisen valtatien 15 varrella. Meiltä on matkaa Mikkeliin noin 50 km ja Kouvolaan noin 60 km.

Camping-alueemme on avoinna keväästä myöhään syksyyn. Camping-alueellamme on moderni huoltorakennus, monipuoliset grillausmahdollisuudet ja kesäkeittiö, vuokrattavia rantasaunoja sekä paljon ilmaisia aktiviteetteja mm. lapsiperheille. Suojaisessa mäntymetsässä ja järven rannalla sijaitsevilla camping-paikoilla on runsaasti omaa rauhaa ja tilaa sekä pienille retkeilyautoille että isommille matkailuautoille. Lisäksi meillä on muutama normaalia edullisempi quick stop -majoituspaikka. Meillä on sekä sähköistettyjä että sähköistämättömiä paikkoja sekä matkailuajoneuvoille että telttailijoille. Osassa telttapaikoista on lisäksi oma pieni terassi.

Kesäravintolassamme on tarjolla aamupalaa, lähiruokaa, grilliruokaa sekä kotitekoisia leivonnaisia sekä mahdollisuus ostaa mukaan takeaway-aterioita, retkieväitä ja erilaisia juomia.

Välinevuokraamostamme voi vuokrata esimerkiksi sähköpyöriä, maastopyöriä ja muita polkupyöriä sekä veneitä, kanootteja ja SUP-lautoja. Tommolansalmen lähiseudulla on paljon tekemistä lapsiperheille sekä retkeilystä ja muista luontoaktiviteeteista nauttiville ihmisille. Lähiseudultamme löydät esimerkiksi Repoveden kansallispuiston ja monet suositut retkeilyreitit, Taidekeskus Salmelan sekä Saimaan alueen historialliset nähtävyydet! Lomasi suunnittelun helpottamiseksi olemme koonneet kaikki lähiseudun suosituimmat nähtävyydet ja retkeilykohteet yhteen https://visitlakekorpijarvi.fi/ -sivustolle, josta löydät valmiita retkikohdesuosituksia sekä esimerkiksi lähiseudun retkeilyreittien kartat!

Lomakeskus Tommolansalmi / Tommolansalmi Holiday Centre

Kouvolantie 2216
52700 Mäntyharju

+358400754835

info@tommolansalmi.fi