+358 44 794 5669 matkailu@mikkeli.fi

Sahanlahti Resort Puumalassa

Sahanlahti Resort Puumalassa

Yksi Saimaan alueen vanhimmista sahalaitoksista, Sahanlahti, syntyi 1765 perustetun, nykyisin jo hävinneen, vesisahan ympärille. Sahatoimintaa harjoitettiin Sahanlahden maisemissa lähes 200 vuotta.

Nykyisin Sahanlahti on maineikas ja perinteikäs matkailukeskus, joka sijaitsee upealla paikalla Puumalassa, vajaan tunnin ajomatkan päässä Savonlinnasta, Mikkelistä ja Imatralta. Uniikki ja kulttuurihistoriallisesti ainutlaatuinen sahaympäristö Saimaan rannalla ja nykyaikaisesti varustellut tilat luovat upean kokonaisuuden lomailuun ja juhlille.

Sahanlahti caravan-alue
Viihtyisä leirintäalueemme Saimaan rannalla upeissa maisemissa toivottaa sinut tervetulleeksi. Pieni kotoisa alue ei tavoittele luokitustähtiä vaan on itsessään uniikki helmi metsän reunalla.

Sahanlahden vierasvenesatama
Valittavanasi on puomi-, poiju- ja kylkipaikkoja sähköliitännällä, osassa paikoista lisäksi juokseva vesi. Toki voit myös piipahtaa Sahanlahteen kesämökiltä maistamaan palkittua lähiruokaa ravintoloihimme, nauttimaan ainutlaatuisesta tunnelmasta ja runsaasta ohjelmasta.

Sahan­lahdessa majoitut mukavasti Saimaan rannalla
Sahanlahti tarjoaa persoonallisia ja kodikkaita majoitusvaihtoehtoja. Majoitu mukavasti järvenrantahotellissamme, nauti luonnosta ja omasta rauhastasi moderneissa villoissamme tai koe kesäyön taikaa perinteikkäässä aittamajoituksessa.

Sahan­lahden ravintolat ovat artesaaniravin­toloita
Meillä Sahalahdessa on kolme ravintolaa, joissa valmistamme lähituottajien tuotteista ja hyvistä raaka-aineista ihania makuelämyksiä Saimaan rannalla. Jokaiselle löytyy varmasti mieleistä Koskivahdin à la carte -listalta tai Rantamakasiinin burgereista, puhumattakaan herkullisesta aamiaispöydästä.

Sahanlahdessa sinusta huolehtii sahan isäntäpariskunta Jaana ja Janne Kuivalainen. Isäntäpariskunnalle on kunnia-asia tuottaa sinulle mieleenpainuvia ja hyviä elämyksiä Saimaan kauniissa maisemissa.

Tervetuloa kylään Sahanlahteen!

Sahanlahti Resort

Lietvedentie 830
52200 Puumala

+35810 5083 500

sales@sahanlahtiresort.fi