+358 44 794 5669 matkailu@mikkeli.fi

Rantakekkerit Sahanlahdessa Puumalassa

Rantakekkerit Sahanlahdessa Puumalassa

Rantakekkerit on uudenlainen kesätapahtuma upeassa Sahanlahti Resortin miljöössä, Puumalassa, Saimaan rannalla

Uusi kesätapahtuma Rantakekkerit rantautuu Puumalan Sahanlahteen ensimmäistä kertaa 14.-16.7.2023 yhteistyössä Warner Music liven kanssa. Tutustu ohjelmaan ja tule osaksi nauttimaan ainutlaatuisesta Sahanlahden rannan kesäisen viipyilevästä tunnelmasta, huippuartistien soittaessa parastaan suvi-illassa.

Sahanlahti Resortin ranta-alueelle rakentuu kokonainen kesäjuhla. Perjantaista sunnuntaihin kestävien Rantakekkereiden esiintymislavalla / Rantamakasiinilla nähdään Dj. Harald, Roope Nykänen, Olli Halonen, Billy Gray & ALR, Ressu Redford, Samuli Edelmann ja iki-ihana Kake Randelin

Rantaan rakentuu erilaisia mielenkiintoisia kesäillanvietto alueita tuhatpäiselle yleisölle. Kekkerilippu sisältää pääsyn alueelle nauttimaan juhlahumusta ja Rantamakasiinin paremmat pöydät, joita on vain 8 kpl on pyhitetty vippipöydiksi ja sellaisen voi varata kesäjuomien kanssa kokonaan omalle porukalle. Rantabaarin vippi-alue (tunnettu myös nimellä Ginibaari) on rajattu vieläkin vipimmäksi! Tällä alueella ollaan aivan esiintymislavan vieressä ja lippuhintaan kuuluu rosvopaisti-illallinen.

Varaamalla venepaikan, joita on varattavissa vain 21 kpl voit saada oman aition omasta veneestäsi. Varaa tällöin kaikille venekunnan jäsenille omat erilliset pääsyliput.
Kekkereiden aikaan voit ostaa valmiiksi myös caravan alueen paikan verkkokaupasta. Huomioi, että kaikilla seurueessa tulee olla myös Rantakekkeriliput.
Paikkamaksuihin sisältyy aamusauna.

Tapahtuma on K-18.

Juhlien kuumin vippialus on höyrylaiva S/S Heikki Peuranen.
Varaa koko höyrylaiva oman seurueen vippi käyttöön!
Yksityiskokki Ilkka Arvola valmistaa aluksella illallista. S/S Heikki Peurasen rinnalla on myös lotja, joka takaa, että laivalta löytyy ylelliset tilat maksimissaan 24 hengen seurueelle per ilta. Varattavissa on vain kaksi iltaa, perjantai ja lauantai. Joten varaa tämä kokemus heti!

Sahanlahti Resort

Lietvedentie 830
52200 Puumala

0407799896

sales@sahanlahtiresort.fi