+358 44 794 5669 matkailu@mikkeli.fi

Pistohiekka Resort Saimaalla

Pistohiekka Resort Saimaalla

Pistohiekka Resort on luontomatkailukohde Puumalan Pistohiekalla, Saimaan rannalla. Pistohiekalla maailmanluokan puuarkkitehtuuri kohtaa sulavasti Saimaan luonnon kauneuden.

Resortin päärakennus on arkkitehtuurillaan paljon kansainvälistä julkisuutta saanut rantaravintola, jonka vieressä on kaksi saunaa Saimaa-maisemin. Saunan voi varata kokonaan yksityiskäyttöön tai vaihtoehtoisesti käydä saunomassa yleisellä vuorolla.

Resortissa majoitutaan Pistohiekan kankaalla sijaitseviin mukavuuksilla varustettuihin moderneihin mökkeihin. Mökeissä on makuualkovi, tupakeittiö ja pieni kylpyhuone. Jokainen mökki on varustettu viilennyksellä ja majoittaa 2–4 henkilöä. Mökit sopivat varustelunsa ansiosta erittäin hyvin useamman päivän majoittumiseen ja tukikohdaksi Saimaan alueen retkille.

Pistohiekan ravintola on viiden tähden D.O. Saimaa -ravintola, jonka raaka-aineista valtaosa tulee lähialueen laadukkailta tuottajilta. Ravintola terasseineen sopii myös erinomaisesti päivän tai illan viettoon olipa sitten kuuma kesäpäivä tai synkkä syksy-yö.

Pistohiekka on osa Saimaa UNESCO Global Geoparkia ja luonnonsuojelualueiden ympäröimä. Saimaan luonnossa riittää tekemistä koko loman ajaksi. Suosittuja luontoaktiviteetteja ovat esimerkiksi patikointi, pyöräily, melonta, kalastus, veneily sekä marjojen ja sienien poiminta. Talvella Pistohiekan ympäristössä voi lumikenkäillä, hiihtää, talvikalastaa tai kävellä jäällä. Myös ajelu sähköpotkukelkalla on mahdollista.

Pistohiekka Resort Oy

Pistohiekanraitti 33
52200 Puumala

0407243896

info@pistohiekka.fi