+358 44 794 5669 matkailu@mikkeli.fi

Mikkelin Teatteri

Mikkelin Teatteri

Tunteita. Täydellä skaalalla.

Mikkelin Teatteri on perinteikäs, yli sata vuotta alueen ihmisiä palvellut, ammattiteatteri. Teatteritalo sijaitsee aivan Mikkelin keskustassa, vain kivenheiton päässä legendaariselta Mikkelin torilta. Kaunis teatterirakennus toimi alun perin palokuntatalona ja teatteri aloitteli siellä toimintaansa jo 1930-luvulla. Lopullisesti Mikkelin Teatteri asettui nykyiseen rakennukseensa vuonna 1946.

Teatterimme toimii ympärivuotisesti, sillä normaalin näytäntökauden lisäksi, meillä on myös upea kesäteatteri, uljaalla paikalla teatteritalon naapurissa. Naisvuoren kesäteatteri perustettiin vuonna 1956, mistä lähtien tässä ainutlaatuisessa ympäristössä on nähty lukuisia näytelmiä musikaaleista farsseihin ja kotimaisiin klassikoihin. Nykyään kesäteatteri toimii yhtenä Mikkelin Teatterin näyttämöistä ja se sijaitsee nimensä mukaisesti Mikkelin keskustan tuntumassa olevan Naisvuoren päällä.

Omien tuotantojen lisäksi Mikkelin Teatterissa nähdään läpi vuoden myös hyvin erilaisia vierailuesityksiä. Lisäksi teatterimme toimii yhtenä, vuosittain tammikuussa järjestettävien, Työväen Näyttämöpäivien esiintymispaikkana.

Mikkelin Teatteri

Savilahdenkatu 11
50100 Mikkeli

044 402 1539

info@mikkelinteatteri.fi