+358 44 794 5669 matkailu@mikkeli.fi

Kokous Kuitulassa Xamk Mikkelissä

Kokous Kuitulassa Xamk Mikkelissä

Kokousta, sauno ja nauti lähiruokaa Kuitulassa Mikkelissä.

Kuitulan lähiruokakokous luomulla höystettynä saa kokousvieraat viihtymään niin päivä- kuin puolipäiväkouksissa kokous- ja saunatiloissamme – ja mikä parasta, iltaa voi jatkaa kokouksen jälkeen nauttimalla ”jälkilöylyistä” tilavan saunan lauteilla.

Xamkin Mikkelin kampuksella Mikpoli-rakennuksen ylimmässä kerroksessa oleva tyylikäs kokoustila ja edustussauna sekä komeat näkymät terassilta mahdollistavat loistavat puitteet pidemmällekin kokouspäivälle keskustan läheisyydessä.

Kuitulassa onnistuvat perinteisten kokousten lisäksi etäyhteyskokoukset, kahvitukset ja lähiruokalounaat sekä rentoutuminen ja yhdessäolo. Kokoustilassa on monipuolinen ja huippumoderni kokousvarustus.

Kuitulan voi varata myös viikonloppu- ja iltakäyttöön.

KOKOUSPAKETIT

KUITULAN PÄIVÄKOKOUS ma-pe klo 8-16, 45,00€/hlö
Täysihoitopaketti sisältää kokoustilan päiväkokouskäytön, lähiruoka-aamiaiskahvit, Ravintola Tallin lähiruokalounaan sekä iltapäiväkahvituksen luomuleivonnaisen kera.

KUITULAN PUOLIPÄIVÄKOKOUS ma-pe klo 8-16, 35,00€/hlö
Puolihoitopaketti sisältää kokoustilan päiväkokouskäytön, valinnaisesti joko lähiruoka-aamupalan tai iltapäiväkahvit luomuleivonnaisella tai Ravintola Tallin lähiruokalounaan.

JÄLKILÖYLYT ma-pe klo 16-23, 60,00€/tunti
Kokousoptiona on tarjolla ”kuitupitoiset jälkilöylyt” erikoishintaan kokouksen jälkeen. Kuitula sopii myös juhlatilaksi esim. yritysryhmille.

RYHMÄN KOKO
8-25 henkilöä

VARAUSEHDOT
Kokouspakettivaraukset viimeistään viikko ennen kokousajankohtaa.

VARAUKSET JA LISÄTIETOJA
puh. 0153 556 303
myyntipalvelu@xamk.fi
https://www.xamkravintolat.fi/kokoustilat/

Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy, Xamkin ravintolapalvelut

Patteristonkatu 2
50100 Mikkeli

+358 15 355 6303

myyntipalvelu@xamk.fi