+358 44 794 5669 matkailu@mikkeli.fi

Kenkäveron tekemispajat ryhmille

Kenkäveron tekemispajat ryhmille

Käsillä tekeminen ja uuden opiskelu on mukavaa, etenkin kun sen voi tehdä yhdessä!

Kenkäveron tekemispajat ovat ennakkotilauksesta varattavissa vähintään 8 hengen ryhmille. Kesäkaudella tekemispajat järjestetään puutarhasta löytyvässä iloisesti sisustetussa Joulupukin tekemispajassa, viileämpinä kausina joko tunnemallisessa päärakennuksessa tai viihtyisässä rantapaviljongissa.

Kerää siis ystävät kasaan ja tutustu tarkemmin erilaisiin mukaviin tekemispajoihin. Makramee-tekniikan opettelu tai yrttipeston valmistaminen Kenkäveron puutarhan yrteistä on mahtava ohjelmanumero niin retkiryhmän kuin kokouspäivänkin välipalaksi. Oman kukkasormuksen tekeminen puutarhan kukkasista on myös hauskaa, ja yhteinen ohjelma jatkuu mukavissa merkeissä, kun kaikilla on samanlaiset mutta silti niin erilaiset sormukset kädessä. Vai yllättäisittekö juhlien sankarin sittenkin koko seurueen yhdessä valmistamalla korulla? Ihana ohjelmanumero niin polttareille, syntymäpäiville kuin vaikkapa työkaverin läksiäisiin!

Tekemispajoja järjestetään ympäri vuoden, juuri ryhmäsi toiveiden mukaan. Valitse siis omasi ja tuo seurueesi mukavaan tekemispajaan, olipa kyseessä sitten syntymäpäivät, polttarit, pikkujoulut tai mukava lepohetki kokouspäivän lomassa.

Kenkävero

Pursialankatu 6
50100 Mikkeli

+358440162270

myyntipalvelu@kenkavero.fi