+358 44 794 5669 matkailu@mikkeli.fi

Kenkäveron lahjakortti

Kenkäveron lahjakortti

Ilahduta Kenkäveron lahjakortilla!

Kenkäveron lahjakortti on tyylikäs valinta lahjaksi ja tuottaa taatusti iloa saajalleen. Kenkäveron lahjakortti käy maksuvälineeksi sekä ravintolaan että myymälään, joten lahjakortin saaja voi tulla herkuttelemaan Kenkäveron tunnelmalliseen ravintolaan tai tehdä ostoksia uniikissa, lumoavassa myymälässä oman valintansa mukaan.

Mikä onkaan mieluisampaa, kuin päästä herkuttelemaan kauniiseen ympäristöön lähellä tuotettua, herkullista ruokaa. Herkutteluhetki on paikallaan niin arkena kuin juhlapyhinäkin. Ravintola on avoinna ympäri vuoden, joten lahjan saaja voi käyttää lahjakortin silloin kuin se hänelle parhaiten sopii.

Kenkäveron myymälästä taas löytyy laaja valikoima erilaisia kestävästi Suomessa tuotettuja tuotteita, jotka antavat ostajalleen mielihyvää ja visuaalisia elämyksiä. Kenkäveron tuotevalikoima koostuu käsityön helmistä, kodin sisustustuotteista, yksilöllisistä vaatteista ja asusteista, paikkakuntatuotteista, inspiroivista käsityömateriaaleista sekä tuliaisiksi sopivista herkuista ja oman leipomon tuotteista. Oivaltavia, hauskoja ja ajanhenkisiä tuotteita arkeen ja juhlaan, kauniisti paketoituna.

Lahjakortin voit ostaa vaivattomasti verkkokaupasta, ja lahjakortin arvon voit päättää itse. Lahjakortti voidaan lähettää myös suoraan saajalle, kun kerrot kohdassa "Tilauksen kommentit" saajan yhteystiedot. Lahjakortin arvoa ei tarvitse käyttää kokonaan yhdellä kertaa, vaan sillä voi maksaa ostoksia useamman kerran. Kassajärjestelmämme näyttää mahdollisesti jäljellä olevan, käyttämättömän saldon. Lahjakortti on voimassa vuoden.
Lahjakortti on kaksipuoleinen postikortti, kooltaan 12x12cm. Kortti on painettu ympäristöystävälliselle paperille Mikkelissä.

Kenkävero

Pursialankatu 6
50100 Mikkeli

+358440162270

myyntipalvelu@kenkavero.fi