+358 44 794 5669 matkailu@mikkeli.fi

Elsanranta Saimaavillat, ylellistä lomaa Saimaan rannalla Puumalassa Sahanlahti Resortissa

Elsanranta Saimaavillat, ylellistä lomaa Saimaan rannalla Puumalassa Sahanlahti Resortissa

Jokaisesta Elsanrannan villasta avautuu esteetön näkymä Saimaalle. Isojen ikkunoiden kautta ympäröivä järviluonto sulautuu osaksi elämystä. Oleskelutilassa on mm. ylellinen parisänky ja istuinryhmä. Suurella terassilla on istuinryhmän lisäksi ylellinen Drop-allas, josta voi nauttia vaikka revontulien leimuntaa. Myös saunasta avautuu ikkunaseinän kautta näkymä Saimaalle.

Villat soveltuvat kahdelle henkilölle ja niiden sisustuksessa on otettu huomioon ympäröivän luonnon tarjoamaa värimaailmaa. Kaikki villat on rakennettu kestäviä materiaaleja hyödyntäen ja niissä on käytetty energiatehokkaita ratkaisuja.

Jokaisessa huoneistossa on yksi iso huone, jossa on 200 cm leveä ylellinen parivuode, kahden hengen sohva ja tuoliryhmä, pieni kahvi- ja tee- tai kuplajuomakaappi minibaareineen. Lisäksi villassa on kylpyhuone, jossa on saatavilla hemmottelevia kylpytuotteita ja oma sauna, jossa on aina valmis kiuas vastaanottamassa saunojia. Omalla Saimaa-näkymin olevalla terassilla on suomalainen lämmitetty Drop-allas ja istuinryhmä. Sisustuksessa on käytetty suomalaisia sisustusmateriaaleja ja skandinaavista tyylisuuntaa. Villojen omat artesaaniastiat ja oma Terhen saunatuoteperhe, itse tehtävine saunahoitoineen lisäävät ripauksen luksusta. Pehmoiset kylpytakit ja tossut kuuluvat varustukseen.

Ylelliseen lomaan Elsanrannassa sisältyy:
aamiainen ravintola Koskivahdissa
liinavaatteet
pyyhkeet
kylpytakit ja -tossut
ylelliset suomalaiset kylpytuotteet
päivä- ja loppusiivous
potkulaudan, polkupyörän ja soutuveneen käytön Elsanrannan ja Sahanlahden ravintoloiden välille
yksityinen parkkipaikka, jossa ilmainen pysäköinti
kesä-elokuussa yksityinen sisäänkirjautuminen klo 16-18

Sahanlahti Resort

Lietvedentie 830
52200 Puumala

0407799896

sales@sahanlahtiresort.fi