+358 44 794 5669 matkailu@mikkeli.fi

Cottage Grimstalahti

Cottage Grimstalahti

Viihtyisä ja idyllinen Grimstalahti on rakennettu vanhoista käsinveistetyistä hirsistä ja peruskorjattu perinteitä kunnioittaen mukavuuksista tinkimättä. Ison tuvan hirsiseinät, avotakka ja tyyliin sopiva perinteinen sisustus luovat ainutkertaisen tunnelman ja kiireettömän ilmapiirin – täällä sielu lepää ja mieli rauhoittuu. Pihapiirin vanhoissa kiviportaissa ja kivimuurissa on yhä nähtävissä menneiden sukupolvien kädentaidot.

Grimstalahti –mökin tupa ja keittiö ovat yhtenäistä tilaa. Yläkerran parvekkeelta näet avaran pihan, järven ja perinteisen rantasaunan. Puulämmitteisessä rantasaunassa on löylyhuoneen lisäksi pesuhuone ja pukuhuone. Saunan edustalla on laituri, jonka päässä ranta on syvä. Aivan laiturin vieressä on lapsille sopiva, matala ja hiekkapohjainen ranta. Voit grillata avotulella nuotiopaikalla aivan rannan tuntumassa tai kaasugrillillä mökin terassilla.

Persoonallinen ja taianomainen Grimstalahti sopii aikuisille, erähenkisille luonnossaliikkujille, pariskunnille ja perheille.

Lahdenpohjan Lomat

Kärenniementie 83
51670 Mikkeli

+358407472935

lahdenpohjantila@gmail.com