+358 44 794 5669 matkailu@mikkeli.fi

Avotuliravintola Pajapirtti

Avotuliravintola Pajapirtti

Sahanlahden Pajapirtti on avoinna avotuliravintolana ja pitseriana tilauksesta & syksyn, talven ja kevään viikonlopuissa!

Pajapirtin pitsauunissa paistuu herkulliset napolilaistyyppisesti valmistetut pizzat, Sahanlahden omat Saimaa-pitsat, joiden raaka-aineina käytämme parhaita lähialueen tuotteita, kuten paikallisia kaloja ja naapuripitäjän possua. Myös mukaan. Rapeat pitsapohjat leivotaan tietysti keittiössämme itse. Jälkiruuaksi voi pajan avotulilla paistaa pitkävartisella pannulla itse lettuja, jotka tietysti kruunaa herkulliset lisäkkeet.

Pajapirtissä vietetään avotuli-iltoja.

Teemailtoina kokoonnutaan Pajapirttiin avotulen ympärille ja nautitaan kokkimme paikan päällä tulilla valmistama illallinen. Illallisen aikana nuotion loimutessa ja risahdellessa kuullaan vierailevien tähtien tarinoita. Muista varata paikka illalliselle ennakkoon! Teemailtoina pitsojen sijaan on saatavana laajempi menukokonaisuus.

Pajapirtti ravintola sopii mainiosti myös yksityistilaisuuksiin ympäri vuoden! Tilaan mahtuu yhteensä joka viisikymmentä henkilöä. Tilassa on vietetty monia lounashetkiä, kokouspäivien illallisia, syntymäpäiväjuhlia ja hääjuhlia. Suunnittelemme mielellämme teille sopivan tilaisuuden Pajapirtin tunnelmaan.

Sahanlahti Resort

Lietvedentie 830
52200 Puumala

+358407799896

sales@sahanlahtiresort.fi