+358 44 794 5669 matkailu@mikkeli.fi

Avotuliravintola Pajapirtti

Avotuliravintola Pajapirtti

BBQ Pajapirtti -savua & avotulta
Uusittu BBQ Pajapirtti on täynnä jännitystä ja herkullisia yllätyksiä suoraan avotulilta ja oman savustimen kätköistä. Olemme päivittäneet ravintolamme konseptin toiveidenne mukaisesti, tarjotaksemme teille uusia, unohtumattomia makuelämyksiä. Tarjoamme teille paikan, jossa ruoka on intohimo ja hyvät maut kukoistavat. BBQ Pajapirtti tarjoaa paitsi herkullisia makuelämyksiä myös lämpimän ja rentouttavan ilmapiirin. Pajassa voitte tuntea olonne kotoisaksi ja nauttia ruoasta ystävien, perheen tai työkavereiden kanssa.

Tutustu uuteen BBQ Pajapirtin savuiseen ja liekehtivään ruokalistaan ja varaa paikat herkkujen äärelle.
Pajapirtissä tarjoillaan suomalaista lihaa ja kalaa ja kasvisruokailijoille on listalla omat BBQ-herkut

Pajapirtti ravintola sopii myös mainiosti yksityistilaisuuksiin ympäri vuoden! Tilaan mahtuu yhteensä jopa viisikymmentä henkilöä. Tilassa on vietetty monia lounashetkiä, kokouspäivien illallisia, syntymäpäiväjuhlia ja hääjuhlia. Suunnittelemme mielellämme teille sopivan tilaisuuden Pajapirtin ainutlaatuiseen tunnelmaan.

Pajapirtissä vietetään avotuli-iltoja.

Teemailtoina kokoonnutaan Pajapirttiin avotulen ympärille ja nautitaan kokkimme paikan päällä tulilla valmistama illallinen. Muista varata paikka illalliselle ennakkoon!

Sahanlahti Resort

Lietvedentie 830
52200 Puumala

+358407799896

sales@sahanlahtiresort.fi