+358 44 794 5669 matkailu@mikkeli.fi

Tommolansalmen lomamökit Mäntyharjulla

Tommolansalmen lomamökit Mäntyharjulla

Tommolansalmella lomailet moderneissa lomamökeissä järvimaisemissa!

Idyllinen lomakeskuksemme tarjoaa majoitusta moderneissa lomamökeissä ja kesämökeissä Korpijärven rannalla Mäntyharjulla, Etelä-Savossa, noin 200 km Helsingistä. Lomakeskuksemme sijaitsee Mikkelin ja Kouvolan välisen valtatien 15 varrella. Meiltä on matkaa Mikkeliin noin 50 km ja Kouvolaan noin 60 km.

Lomamökkimme ovat vuokrattavissa ympäri vuoden ja kesämökkimme kesäaikaan. Lomamökit sijaitsevat tilavalla camping-alueellamme, aivan järven rannassa. Jokaiseen lomamökkiin kuuluu oma lapsiystävällinen matalapohjainen hiekkaranta. Camping-alueen ilmaiset palvelut ja vuokrattavat rantasaunat ovat myös käytettävissäsi.

Kesäravintolassamme on tarjolla aamupalaa, lähiruokaa, grilliruokaa sekä kotitekoisia leivonnaisia sekä mahdollisuus ostaa mukaan takeaway-aterioita, retkieväitä ja erilaisia juomia.

Välinevuokraamostamme voi vuokrata esimerkiksi sähköpyöriä, maastopyöriä ja muita polkupyöriä sekä veneitä, kanootteja ja SUP-lautoja. Tommolansalmen lähiseudulla on paljon tekemistä lapsiperheille ja sekä retkeilystä ja muista luontoaktiviteeteista nauttiville ihmisille. Lähiseudultamme löydät esimerkiksi Repoveden kansallispuiston ja monet suositut retkeilyreitit, Taidekeskus Salmelan sekä Saimaan alueen historialliset nähtävyydet! Lomasi suunnittelun helpottamiseksi olemme koonneet kaikki lähiseudun suosituimmat nähtävyydet ja retkeilykohteet yhteen https://visitlakekorpijarvi.fi/ -sivustolle, josta löydät valmiita retkikohdesuosituksia sekä esimerkiksi lähiseudun retkeilyreittien kartat!

Lomakeskus Tommolansalmi / Tommolansalmi Holiday Centre

Kouvolantie 2216
52700 Mäntyharju

+358400754835

info@tommolansalmi.fi