+358 44 794 5669 matkailu@mikkeli.fi

Haluaisitko jäseneksi?

Haluaisitko jäseneksi?

Mikkelin seudun matkailupalvelu ry:n jäseneksi voi liittyä jäsenkuntien alueella matkailua palvelevaa toimintaa tuottava luonnollinen henkilö, yhdistys tai yritys.

Liittyminen tapahtuu seuraavasti:

  1. Täytä jäsenkaavake (linkki alempana). Lähetä tai tuo kaavake Mikkelin matkailuneuvontaan.
  2. Hakemuksesi käsitellään seuraavassa hallituksen kokouksessa.
  3. Hyväksymisen jälkeen maksamalla yhdistyksen jäsenmaksun olet oikeutettu yhdistyksen jäsenilleen tarjoamaan näkyvyyteen.

Jäsenmaksun suuruus on porrastettu ja riippuu toimijan vakituisen henkilöstön määrästä.

Tulosta hakulomake tästä

Jäsenetuina tarjoamme seuraavat edut

Lue esite jäseneduista

Jäsenmaksut 2023

Mikkelin seudun matkailupalvelu ry:n jäsenmaksut on porrastettu yrityksen vakituisen henkilöstön määrän mukaan seuraavasti:

Yksityishenkilö 100 €/vuosi + alv
0-2 henkilöä 270 €/vuosi + alv
3-5 henkilöä 370 €/vuosi + alv
6-10 henkilöä 470 €/vuosi + alv
11-25 henkilöä 670 €/vuosi + alv
26-100 henkilöä 970 €/vuosi + alv
101- henkilöä 1 370 €/vuosi + alv

Yhdistyksen säännöt

Mikkelin seudun maktailupalvelu ry:n säännöt Voit lukea säännöt kokonaisuudessaan tästä.

Tietojen päivittäminen

Kukin yhdistyksen jäsen saa liittymisensä yhteydessä tunnukset Visitmikkeli Tietovarasto -palveluun. Tietovarasto on yhteydessä mm. visitmikkeli.fi -internetsivuihin, visitsaimaa.fi -internetsivuihin sekä muihin käytössämme oleviin markkinointiratkaisuihin.

Voit päivittää yrityksesi tiedot, tarjoukset, tapahtumat ja tuotteet suoraan tietovaraston kautta yhdellä kertaa kaikkiin sähköisiin kanaviin.

Tietovarastosta voit tarkistaa myös yrityksellesi tehdyt toimenpiteet sekä lukea kaikki ulkomaiset mediaosumat, jotka on tuotettu alueelle kehittämishankkein tai perustoiminnan puitteissa.

Vuotuisesti painettavat Mikkelin Seutu -esitteet tuotetaan niin, että kullekin jäsenyritykselle lähetetään sähköpostikysely tietojen päivityksestä. Mikäli kyselyyn ei ole vastattu annetussa määräajassa, käytetään tietovarastossa olevia tietoja uusien esitteiden pohjatietoina.

Mikkelin seudun matkailutilastot

Täältä löydät Mikkelin seudun majoitus- ja matkailutilastot visitory.io/fi/mikkeli-region/

Huomioitavaa on esimerkiksi, että rekisteröity majoitusmyynti ja keskihinta on noussut seudullamme todella paljon vuonna 2022. Huomioitavaa on myös, että seutumme rekisteröimättömien majoitusten osuus on suuri.