+358 44 794 5669 matkailu@mikkeli.fi

Tertin kartanon muotiaitta viljamakasiinissa

Tertin kartanon muotiaitta viljamakasiinissa

Yksilölliset vaatteet Tertin kartanosta Mikkelistä.

Ainutlaatuinen muotikauppamme palvelee Teitä kesäsesongilla kartanon tunnelmallisessa viljamakasiinissa sekä vuoden ympäri muoti-cornerissa puutarhakahvilan lasihuoneessa. Viljamakasiini on jo itsessään näkemisen arvoinen. Makasiinin rauhassa vaatelöytöjen tekeminen sujuu kuin tanssi.

Valikoimassamme erikoismallistoja Ranskan ja Italian muotihuoneilta. Tule täydentämään garderobisi ajattomilla tyylilöydöillä ja sesongin kuumimmilla trendeillä. Pienet mallistomme takaavat uniikin silauksen tyyliisi.

Palvelemme kesäsesongilla 2024 entistäkin upeammassa muotikaupassa.
Iloksemme saamme ilmoittaa, että Tertin kartano ja Suomalainen vaatebrändi BYPIAS aloittaa himoitun yhteistyön. Tulevana kesänä Tertin kartanon muotikaupassa suloisia aarteita Ranskan & Italian garderobeista sekä BYPIASIN uutuusvalikoimasta.
***

BYPIAS on vuonna 2012 perustettu kotimainen muodin ja sisustuksen elämyskonsepti, jonka harmoninen, klassista ja boheemia kekseliäästi yhdistelevä tyyli hurmaa niin Suomessa kuin ulkomailla.
BYPIAS shop-in-shop Tertin kartanon muotikaupassa on yrityksen ensimmäinen putiikki Itä-Suomessa.

***

Tertin kartanon muotikauppa vanhassa vilja-aitassa palvelee päivittäin ajalla 14.6.-11.8. klo 10-18.

Tervetuloa tekemään löytöjä!

Tertin kartano on valittu National Geographicin vuoden 2024 parhaiden ravintoloiden listalle. Listalla on yhteensä 21 ravintolaa ympäri maailman.
Sijalla 47 Suomen 50 parasta ravintolaa julkaisussa.

Tämä on yksi Päämajasi Saimaalla -tuotteista.

Tertin kartano Oy

Kuopiontie 68
50350 Mikkeli

+35815176012

tertti@tertinkartano.fi