+358 44 794 5669 matkailu@mikkeli.fi

Saimaa Hop On Hop Off goes Jouluinen Puumala (ilmainen kuljetus), joulu 2023

Saimaa Hop On Hop Off goes Jouluinen Puumala (ilmainen kuljetus), joulu 2023

Saimaa Hop On Hop Off vie jouluiselle ostosmatkalle Puumalaan.

🎄🎄🎄

Lähde kyydissämme aistimaan joulutunnelmaa Puumalaan lauantaina 9.12.2023. Retkemme starttaa klo 09:00 tilausajobussilla Mikkelin torin tilausajopysäkiltä, Marskin patsaan takaa.

Ajamme Puumalan satamaan, josta on lyhyt kävelymatka keskustan palvelujen pariin. Putiikeista ja torilta hankit paketit joulupukin konttiin. Vierailemme myös Saimas Spinnery -kehräämöllä ja lankamyymälässä. P.S. Ajamme Puumalan satamaan Sahanlahden kautta, joten voit jäädä viettämään päivää naisten hemmottelupikkujouluihin by. Unelma Elämä

Ostosten jälkeen siirrytään yhdessä bussilla Sahanlahteen, jossa on tarjolla maittava joululounas. Joululounas on katettuna ravintola Koskivahtiin, jonka Saimaa näkymät hurmaavat talvellakin takkatulen lämmössä lähiruuasta nauttivat. Kurkista myös Sahanlahden joululahjamyymälään.

Tämän retken viimeinen kohde on Riimukiven tila, jonka hurmaavassa muinaispihapiirissä on joulumarkkinat. Riimukiven tilan joulu tarjoaa menneiden aikojen tunnelmaa. Lyhtyjen valo leikkii vanhoilla hirsiseinillä, havut tuoksuvat ovenpielissä, myyjäispöydät houkuttelevat joulutunnelmaan ja kuuma glögi höyryää tulipadassa. Joulumyyjäisten pöydistä ja Akanvakan käsityökaupasta löydät taidokkaat käsityöt, maistuvat jouluherkut ja lähellä tehdyt lahjat pukinkonttiin ja joulupöytään.

🎅🤶🧑‍🎄

Hyppää kyytiin! Kuljetus on ilmainen ja paikkoja rajoitetusti, joten varaa paikkasi ennakkoon.

Saimaa Hop On Hop Off -retkiä kehitetään osana Saavu Saimaalle! -hanketta. Hanketta ovat rahoittamassa: Euroopan aluekehitysrahasto (EAKR), Mikkelin kaupunki, Puumalan kunta ja Mikkelin seutuvaliokunta. Rahoittava viranomainen on Etelä-Savon maakuntaliitto.

Maaherrankatu 9-11-
50190 Mikkeli

+358447945669

anne.inkeroinen@mikseimikkeli.fi