+358 44 794 5669 matkailu@mikkeli.fi

Puulan Aurinkoranta huvila Mikkelissä Puulan rannalla

Puulan Aurinkoranta huvila Mikkelissä Puulan rannalla

Puulan Aurinkoranta on elokuussa 2015 valmistunut korkeatasoinen huvila, varustettuna kaikilla mukavuuksilla ympärivuotiseen käyttöön.

Puulan Aurinkoranta sijaitsee Mikkelissä Vanhanmäen Kakrialan kylässä, 39 kilometriä keskustasta, Puulan, kalaisan järven rannalla. Lännen suuntaan avautuu kaunis, lapsiystävällinen hiekkaranta.

Puulan Aurinkoranta tarjoaa hienot puitteet loman viettoon sekä kokous- ja edustuskäyttöön. Luksushuvila on 8 hengelle, sisältäen oleskelutilan, keittiön, 4 makuuhuonetta, saunaosaston, suuren kesäkeittiön, viilennyslaitteistot, alakerran viihdekeskuksen, jossa on muun muassa biljardi, karaoke ja kuntosalilaitteita. Huvilassa myös Smart satelliitti-TV ja langaton nettiyhteys. Liinavaatteet valmiiksi pedattuina, WC- ja talouspaperit, polttopuut.

Ulkoaktiviteetteja ovat muun muassa ulkoporeallas, jättishakkipeli, nuotio- ja grillauspaikka savutusuunilla varustettuna, soutuvene, talviaikaan avanto ym. Tontilla on myös pyöröhirsisauna, jossa pukuhuone ja saunatupa ja tilat 2 hengen yöpymiselle. Rannasta löytyy veneen laskupaikka suuremmillekin veneille.

Ulkoporeallas, karaoke, minigolf, kanootti, sup-laudat, surffi-lauta ja biljardi erikseen varaamalla etukäteen.

Puulan Aurinkoranta Ay

Harjunniementie 9
51130 Mikkeli

+358503401222

info@villapuulanaurinkoranta.fi