+358 44 794 5669 matkailu@mikkeli.fi

Lauttasaunan löylyt talvisella Saimaalla Ristiinassa. Talvi 2023-24.

Lauttasaunan löylyt talvisella Saimaalla Ristiinassa. Talvi 2023-24.

VARAA YKSITYINEN SAUNAPÄIVÄ LAUTTASAUNAN LÖYLYIHIN!

Talvella Uhkuan lautat ovat hyvä tukikohta esimerkiksi pilkkiporukoille tai talviretkeilijöille. Saimaan luonto kutsuu liikkumaan, ja mikä olisikaan parempi tapa päättää ulkoilupäivä kuin saunan leppeät löylyt. VARAUKSEN YHTEYDESSÄ SAAT KÄYTTÖÖSI MYÖS LUMIKENGÄT, JOS SAIMAAN HANGET KUTSUU. Annamme vinkit hyviin lumikenkäilymaastoihin ja lähiseudun luontokohteisiin. Pilkille ei tarvitse kauas lähteä. Muutama askel lautalta ja ahventa narraamaan!

Uhkuan kelluva majoituslautta ja saunalautta ovat talviaikaan yhdistettynä toisiinsa saunarannan laiturin päähän, joten kulku rannasta lautoille on helppoa. Majoituslautan pieni mökki lämmitetään pukuhuoneeksi. Puuhella pitää tilan lämpimänä ja hellalla voit keitellä vaikka pannukahvit. Ja tokihan lautalta myös avanto löytyy. Saunan lauteille mahtuu hyvin 4 - 5 löylyttelijää. Otathan omat pyyhkeet mukaan, pesuaineita löytyy saunalta. Lautalla on kompostikäymälä (ei lämmitetty).

Saunalautan vuokra 200 € / päivä

Toimitamme lautalle myös saunaeväitä. Saunamakkarana toimii esimerkiksi Putkisalon Kartanon karitsamakkarat Nikinsalmen sinapilla. Saunajuomat voit tuoda itse. Vaihtoehtoisesti valmistamme vaikka kevyen sesonginmukaisen lähiruoka-aterian, joka tarjoillaan Nikinsalmen torpan vanhassa tuvassa. Pöydässä voi olla esimerkiksi järvikalakeittoa ja itse tehtyä hapanjuurileipää. Kysy hinnoittelusta varatessasi.

Varaa saunapäiväsi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen asta@uhkua.fi tai soittamalla 040 744 7631. 

Uhkua

Suurlahdentie 3189
52360 Someenjärvi

+358 40 744 7631

asta@uhkua.fi