+358 44 794 5669 matkailu@mikkeli.fi

Kesä 2024 Hetkiä elämästäni -elämäkerrallinen kurssi 1-3.7.2024

Kesä 2024 Hetkiä elämästäni -elämäkerrallinen kurssi 1-3.7.2024

Miltä kuulostaisi oman elämän hetkien taltioiminen kesäisen Saimaan maisemissa?
Elämämme on täynnä hienoja hetkiä, kertomisen arvoisia tarinoita. Jos olet suunnitellut aloittavasi niiden kirjaamiseen muistiin, Yöveden Ateljeekodin elämäkerrallinen kirjoituskurssi Ristiinassa on juuri sinua varten. Se on myös sinulle, joka kaipaat lisämateriaalia ja uusia lukuja elämäntarinaasi. Ryhmässä muiden tarinat nostavat muistin sopukoista esiin yhä uusia tapahtumia. Oman elämän tutkailu lisää myös itsetuntemusta ja siten omaa hyvinvointia.

Yöveden päivien aikana kirjoitat osia sieltä täältä elämäsi varrelta – kuin tilkkutäkin osasia, joita voit hiljalleen kirjailla, keräillä ja ommella lopuksi yhteen. Saat mukaasi myös paljon valmiita kirjoitusaiheita – otsikoita omaan elämäntarinaasi, jota voit jatkaa kotona. Ehkä jopa kansien väliin laitettavaksi. Sään salliessa käymme myös veneretkellä Astuvansalmen kalliomaalauksilla.

Jos olet jo aloitellut elämäntarinasi kirjoittamista ja kaipaat syvempää, henkilökohtaista palautetta tekstistäsi ja vinkkejä jatkoa ajatellen, voit myös lähettää jonkun tekstisi (max 3 sivua) etukäteen Sarille luettavaksi ja saat palautteen kurssin aikana: kurssit(at)sarikortesoja.fi

Yöveden Ateljeekoti Ristiinassa tarjoaa lempeän ja tunnelmallisen ympäristön, jossa on mukava muistella menneitä ja pohtia tulevia samanhenkisessä porukassa. Taiteen keskellä luovuus herää. Lämpimästi tervetuloa!

Yöveden Ateljeekoti

Himalansaarentie 553
52420 Mikkeli

+358405784003

ateljeekoti@katjaantonoff.net