+358 44 794 5669 matkailu@mikkeli.fi

Husky Safari

Husky Safari

Huskysafarilla voit nauttia luonnon rauhasta ja vauhdikkaasta menosta samassa paketissa. Koiria on käytetty yli tuhat vuotta tiettömien lumisten ja jäisten taipaleiden kulkemiseen esimerkiksi postin kuljettamiseksi. Nykypäivänä koiravaljakoita kuitenkin koulutetaan pääosin koiravaljakkosafareita varten.

Koiravaljakkoajelun viehätys ei perustu vain koirien tarjoamaan huimaan vauhtiin. Huskyjen siniset silmät ja ystävälliset, lapsirakkaat luonteet ovat omiaan sulattamaan sydämiä ja ajelun aikana on myös loistava mahdollisuus seurata koirien keskinäistä yhteistyötä. Koiravaljakossa jokaisella koiralla on oma tärkeä tehtävänsä, kun valjakko kiitää läpi lumisten pientareiden parhaimmillaan 20 kilometrin tuntivauhtia.

Koiravaljakkoajelun pituus vaihtelee ryhmän koon ja aikuisten sekä lasten lukumäärän mukaan. Valjakkoon mahtuu kerralla 1-2 hlöä. Lapset tarvitsevat aina aikuisen mukaan valjakkoon. Omaa ajelua voi odotella tunnelmallisessa Riihikodassa, jossa tarjoillaan pientä evästä nuotiotulen äärellä.

Rock and Lake

Taipaleentie 140
51460 Luusniemi

+358505660905

sales@rockandlake.com